Cina cu Taina. Taina nesupunerii fata de stat duce in ceruri.

Mai degraba cu Taina decat de taina. Caci acum se dezvaluie Taina asteptata de Dumnezeu de la inceput, sa fie pedepsit ca s-a opus statului. Cine implineste legea nu se ascunde, nu fuge de recensamant, nu doarme pe unde apuca, nu se are la cutite cu adeptii ordinii si securitatii, nu are dosar de urmarire deschis de servicii. Pedeapsa Lui atrage Vineri osanda statului, fiara a fost deja osandita, hotararea urmeaza a fi strigata public la Parusie si publicata in cartea Vietii. Daca Hristos Domnul se supunea n-am fi aflat niciodata ca s-a intrupat. Legea nu permite nimanui sa submineze autoritatile. Statul nu putea sa faca ce facea El, de aceea era barfit de organe ca nu tine datinile si litera legii. Sa eliberezi poporul este act de dusmanie, declaratie de razboi. Aaaa, in parteneriat public-privat (PPP=666 rasturnat) se poate, ar fi avut permisiune, dar cu conditia sa nu discrediteze conducerea statului; numai ca lui Dumnezeu nu ii poti impune sa fie supus legilor faradelegii pt ca te numesti tu Iacov si l-ai batut pe Dumnezeu intr-o zi si ai castigat acest drept de a administra banii si cursul valutar international; altfel se traduce acel episod. A venit sa implineasca legea? Atunci n-ar fi fost rastignit pentru ca a implinit legea.

A venit sa nu implineasca legea? Atunci stia ca va fi rastignit, caci asta era soarta celor care incalca legea statului, lege babilonica mascata sub forma unei religii morale. A venit sa nu implineasca legea banului care zice ca poporul se supune celor alesi. El a venit sa slujeasca poporului, poporul devotat e Mireasa si Mirele ii da tot ce are nevoie sa fie fericita. Popularitatea e un pericol mare pt sistemul politic, duce la schimbarea legilor. Cine nu-si castiga popularitatea cu ajutorul vuvuzelelor, propagandistilor, mass-media, acela e trimis de Dumnezeu. El trebuia ucis, dar nu oricum, ci cu batjocura, pt ca batjocura e cel mai puternic instrument de manipulare, deraderea, discreditarea. Hristos a venit sa implineasca Legea Tatalui, nu cele 616 legi ale iudeilor. 3 ani a laudat pe cei cu principii din stratul de jos si a certat functionarii si conducatorii. Legea noua, mai mare decat toate, abroga toate celelalte legi sau le face optionale, Hristos a predat 3 ani lectia despre efectele formalismului in Societate, idolatria.

Cu cine s-a realizat Taina? Cu unul din neamul administratorilor, nascut cu mandria in el, cel care vrea sa tina servieta imparatului – Iuda, omul statului, parazit care voia sa parvina. Iuda a fortat trecerea lui Hristos in plan politic, Iuda era tipic om de stat, n-a inteles nimic despre eliberare de jugul Corporatiei. Biserica asociata cu guvernarea se da pe sine la moarte, iar Iisus nu a cerut asta pt ca jertfa Lui a fost de ajuns. Spalarea talpilor ucenicilor arata ca misiunea lui Dumnezeu e slujirea talpii tarii, pe cand misiunea banilor e numerotarea a toate. Numerele nu au vointa.

Dictatura (faradelegea) apare cand oamenii se supun normelor mai mult decat principiilor, cand se supun statului mai mult decat lui Dumnezeu. Primarii, prefectii si guvernatorii care tineau evidenta inchinarii la idoli si la temple nu o faceau pt placerea personala, ci in numele legii, la fel ca azi, ca intotdeauna. NU exista parvenit si parazit decat intr-un organism morbid, cum e leviatanul. Iuda s-a supus statului, de la inceput a fost fur. Toti apostolii au fost alesi dupa calitatile lor. Cineva trebuia sa_L tradeze pe Domnul si acela nu putea fi decat cel care iubea banii, avea calitatea de a tine punga/servieta/cifrul, bancherul gruparii schismatice „Hristosul” care actiona pe teritoriul Israelului. Bancherul isi facuse socoteala ca prin vanzarea lui Hristos sa castige cea mai strategica functie in noul regat al lui Mesia, de trezorierul lui Dumnezeu pe pamant, adica functia cu care a fost ispitit Iisus in pustie de satana…”fii stapan peste toate avutiile pamantului prin mandatul nostru…”

Marea Taina a vanzarii: Dumnezeu a venit sa fie vandut ca sa arate lumii ca religia ei este banul si ca se inchina banului chiar si cand sunt cu Dumnezeu in fata. Toti acestia vor lua cu bucurie identitatea care le garanteaza ca o s-o duca bine. Clasa exploatatoare care da lectii de dreptate, ordine si morala nu va va apara niciodata de cetatenia mondiala montata simbolic pe mana sau pe frunte, nationalismul si independenta sau democratia e o minciuna si o prostie, nu e posibil economic. Economic este imposibil ce sperati voi. Globalizarea si duhul fiarei sunt predestinate in orice societate bazata pe intelect. Religia banului marcat cu 666 pentru trasabilitate este predestinata in Societatea marelui contabil. Uitati-va la saracii voluntari politici, la puzderia de partide, afise, corturi, emisiuni, sperante desarte. Pentru toate astea e de vina doar biserica institutionalizata, ca ii lasa pe oameni sa alerge dupa vant si nu spune un cuvant, se leapada ca Petru. Exista un singur partid, partidul principiului suprem care e libertatea sau mantuirea. Amin.

6 comentarii

  1. Lolek B spune:

    Nu ma pot abtine…din ras: „cine se aseamana, se aduna”.

    Bibi o fi aflat ca are noi supusi, gata de lupta…sau ciordeala…greu de zis. Oricum, ciordeala de la altii este in sangele lor:

    Regele Țiganilor: „Noi nu suntem din India, suntem din Israel!” – Incorect Politic

    Apreciază

  2. Lolek B spune:

    Incepand cu 2025 o sa vedem caderea celei de a sasea imparatii globale: imperiul anglo-american. Impreuna cu „verziturile” aferente”:

    https://opozitia.net/2024/05/01/bancile-globale-ne-spun-ca-sfarsitul-suprematiei-dolarului-este-aproape/

    Vezi ca Mar Mari Emmanuel a facut o shaorma cu de toate in materialul de mai jos. Imparatiile nu se socotesc cum ne vine fiecaruia pe chelie, sunt strict definite in Biblie (primele 3 sunt spuse pe nume, cu subiect si predicat in Daniel).

    Insa despre asta trebuie sa fac material, caci vine la pachet cu „saptamana cosmica”, adica toata perioada profetica (in special Daniel + Apocalipsa).

    Sa fie sanatos Mar Mari Emmanuel, l-au atacat musulmanii se pare. Tot spunea el ca vrea sa plece mai repede la Domnul, cateodata cuvintele prind viata.

    Si el vede la final imperiul anglo-american + EU + Vaticanul. Doar ca trebuie asezate cu grija, nu aruncate la plesneala, fara suport in revelatie. Diavolul este ascuns in detalii.

    Apreciază

    1. vaivoua spune:

      nu cred in excplicatia catolica-protestanta si iudaica cu imparatiile dar este un inceput pt cine e la inceput

      Apreciază

      1. Lolek B spune:

        Da, sunt multe interpretari fanteziste, in toate denominatiunile.

        Unii le vad aproape pe toate in trecut, unii le muta in viitor, altii nu-l vad decat pe papalapte drept antihrist si fac spume daca aud cuvantul Vatican, etc. Este multa perdea de fum pe care o arunca balaurul, inca de la divortul din Eden.

        Hai, te las sa vopsesti ouăle de Paște!

        Nu am nicio treaba cu traditia, insa mama vopseste si inca din copilarie am impresia ca cele vopsite sunt cele mai gustoase oaua fierte tari. Asa ca duminica voi ciocni crestineste-romaneste 🙂

        Apreciază

      2. vaivoua spune:

        Hristos a inviat!

        Apreciază

  3. Lolek B spune:

    Adevarat a inviat!

    Apreciază

Lasă un comentariu