De la QR la 666 si al 6-lea simt: duhul fiarei

diavolul lucreaza cu nanotehnologia pentru confiscarea celui de-al saselea simt, instalarea unei constiinte de stup prin cel de-al treilea ochi, ochiul diavolului.


Fuziunea identitatii digitale cu singularitatea pentru un trai fericit incepe cu digitalizarea banilor si apoi a simturilor. De la identitatea digitala la fuziunea simturilor cu IA ul este drum scurt pentru ca digitalizarea este program politic si economic. Digitalizarea nu este dezvoltare, nu il ajuta pe taran, pe muncitor sau pe inginer, numai pe sarpele care administreaza banii il ajuta sa administreze si sufletele. Digitalizarea este globalizarea. Se vor unifica toate economiile nationale cu serverul fiarei si asa zisul nationalism nu o sa fie decat o plasa pentru a incuraja metamorfoza realitatii cu virtualul in compensarea limitarilor impuse de Net-Zero in lumea reala. Digitalizarea este o poarta spre postumanizare. Meta-economia este Portalul.

“Nimeni nu va intra in NWO fara sa i se inchine lui Lucifer”

– David Spangler filosof new age, ONU

In 2030 creierul este interfata, fara tastatura, mouse, ecran tactil si comanda vocala. Tehnologie impusa de fortele intunericului din conducerea mondiala Si partidele continua sa concureze pentru digitalizarea statului si economiei, insa zic ele, “nu prea ar fi bine sa avem certificat…dar vrem totusi…” pe mana si pe frunte. Certificatul digital e mama contractului cu fiara. Hotarati-va servitorilor, economie digitala si stat digital inseamna ID certificat pentru autentificare! Daca nu stiti ce e aia pecete a lui anticrist puneti-va pe rugaciuni si metanii ca sa primiti raspuns.
Omul nu accepta conditia de servitute nici cand se gaseste in cea mai mare deznadejde, decat daca nu mai are ratiune si vointa autonoma. Prin criza si anarhie, controlata militareste ca sa nu aiba surprize cu revolutia, satana il duce pe om acolo unde a profetit KSchwab, la fericita saracie. Adica la droguri si realitate virtuala. Se vorbeste de economia digitala si creativitatea muncii, insa nu se spune de unde o sa vina creativitatea omului dus la faliment si disperare, fara casa, trabant si prieteni adevarati, din droguri si manipularea simturilor, ca la Hollywood unde toate vedetele au pact cu diavolul. Ce faci cu atata lume neadaptata sa traiasca virtual si cu venit social universal, o modifici genetic, ii pui mintea in bigudiuri neurale?
Preocuparile interdisiplinare in domeniul organizarii umane au depasit epoca ideologiilor politice, suntem, cum s-a zis in secolul trecut, in era tehnocratiei fara morala. Morala nu are legatura cu stiinta care regleaza procesele dupa reguli geometrico-masonice. Acum DARPA impreuna cu partenerii privati si banii bancherilor fac in principal cercetari si experimente care leaga internetul de creier si de simturi, pentru a putea domina campul de batalie la nivel de individ –mintea.

Internetul simțurilor (IoS), e un termen promovat de grupul Ericsson, e descris ca următorul pas al digitalizării. Datorită capacității din ce în ce mai bune a tehnologiilor digitale de a imita și de a spori cele cinci simțuri umane, IoS are în vedere o lume în care digitalul și fizicul se contopesc din ce în ce mai mult unul cu celălalt. In internetul simturilor realitatea falsa va ajunge sa fie copie perfecta a celei reale, ceea ce inseamna ca simturile trebuie sa aiba aceleasi impulsuri si activitate ca in realitate prin alt stimulent decat cel adevarat.
Duhul fiarei, este ceea ce vedem in religiile oculte vrajitoresti, masonerie, cabala, hinduism, ghicitorie, magie, mindfulness, spiritism, etc. : concentrarea mintii in afara inimii in zona/mediul puterilor nevazute pentru a comunica cu acestea. Scopul comunicarii cu “dincolo” este incarcarea cu energie informationala, sa afle, sa stie, sa cunoasca, sa prevada, sa vada viitorul, putere asupra altora, dar poate sa fie si stergerea subconstientului de programul cu care ne nastem. “Dincolo” in lumea hipertehnologizata este cloudul care contine totul despre toti si tot ce se poate extrage ca informatie din al 6-lea simt si il face pe om mandru de superputerile sale mentale. Pentru asta se ridica IA-ul stapan in internetul simturilor. Programele de predictie cu autoinvatare cu datele colectate in cloud sunt din ce in ce mai aproape de imitarea omului in mod independent.


Nu doar casele și dispozitivele personale sunt reordonate și reimaginate în această eră smart conectată total: locurile de muncă, sistemele de sănătate, guvernul digital, primaria digitala, trupurile umane și gândurile omului cele mai intime sunt conectate la o matrice asupra căreia nu avem niciun control real.
Expertii estmeaza că până în 2030 vom experimenta cu toții Internetul simțurilor (IoS), activat de inteligența artificială (AI), realitatea virtuală (VR), realitatea augmentată (AR), 6G și automatizarea. Internetul simțurilor se bazează pe tehnologia conectată care interacționează cu vederea, sunetul, gustul, mirosul și atingerea prin intermediul creierului ca interfață cu utilizatorul. Deodata nu va mai fi nevoie de dispozitive pentru ca dispozitivele sunt de marimi moleculare si se pot fixa unde e nevoie in om, cum ar fi biocipul la care se lucreaza de multi ani.

Biocipul e compatibil cu tesuturile cerebrale, introdus prin cristale lichide cu oxid de grafen cu proprietati de autoasamblare si aliniere 2D cu precizie moleculara pe sinapsele creierului.

In IoS experientele sunt clasificate dupa felul mediului in care sunt simturile active, real, virtual si mixt. AR este experienta cognitiva in realitatea noastra completata cu senzori (adaugarea de conexiuni mintale/digitale la interactiunea cu mediul si lucrurile, intermedierea comunicarii si a actiunilor de catre IA), VR este experienta in realitatea holografica (mediul complet imaginar – metaversul) si MR este realitatea mixata, mediu virtual cu obiecte din realitate . Toate sunt sub puterea IA.
IoS se va baza pe faptul că neurotehnologia va fi capabilă (unii se asteapta pana in 2030) să acceseze creierul și să acționeze pe baza gândurilor, tendintele de dezvoltare fiind grupate pe manipularea simturilor astfel:
1: Gândurile devin acțiune: folosind creierul ca interfață, de exemplu, utilizatorii vor putea să vadă rutele de pe hartă pe lentile cu VR prin simpla gândire la o destinație. Exista deja retina sintetica cu VR care se poate monta, insa se doreste sa fie creata artificial direct in codul genetic
2: Sunetele vor deveni o extensie a realității virtuale concepute: utilizatorii ar putea imita vocea oricui, suficient de realist pentru a-i păcăli chiar și pe membrii familiei sau vor putea asculta o muzica sau diverse voci doar in minte fara sa mai treaca prin ureche.
3: Gusturile vor fi simtite din imaginatie si din schimbul de neurotransmitatori. Mâncarea reală va deveni secundară. Un dispozitiv senzorial pentru gură ar putea să îmbunătățească digital orice mâncați, astfel încât orice mâncare să fie delicioasa, chiar daca nu stii ca e facuta din proteine artificiale, celule sau reziduuri biologice, ori simple combinatii de substante denumite suplimente. Sintetizatorul de gusturi creaza orice gust
4: Mirosurile vor deveni o proiecție a acestei realități virtuale, astfel încât vizitele virtuale, în păduri sau la țară, de exemplu, ar include experimentarea tuturor mirosurilor naturale ale acelor locuri. Nu mai este nevoie sa tanjesti dupa o iesire in natura, oricum statul nu-ti va da voie si cu trotineta nu poti ajunge unde vrei.
5: Atingerea totală: Telefoanele inteligente cu ecrane vor transmite forma și textura pictogramelor digitale și a butoanelor pe care le apasă. Partenerul sau partenera nu tebuie sa mai fie in fata ta ca sa o simti, senzatii identice pot fi obtinute precum in vis.
6: Realitatea îmbinată: Lumile jocurilor VR vor deveni nedespărțite de realitatea fizică până în 2030.

  1. Perceptia extrasenzoriala: controlul simturilor cu ajutorul mintii. Vederea cu duhul, citirea gandurilor, profetirea. Simtul mintii cu care asa zisii maestri spirituali new age primesc mesaje de la „dumnezeu”.

    Harta senzatiilor corporale asociate diferitelor emotii, arata activitatea partilor din corp active la emotii. O dovada ca stiinta moderna a avut mereu in minte atingerea performantelor pe care le aveau vrajitorii odata si explicarea, codificarea si automatizarea controlului. Prin algoritmi avansati de analiza a undelor de radio frecventa si cu camere inteligente cu RGB pot fi identificate persoanele si starea emotionala, chiar daca se afla in spatele unui perete.

Acestea sunt preocuparile si universul virtual in care statul si partenerii supranationali ne baga constient (cu unele exceptii), in marea familie planetara de fiinte ‘smart’ compatibile cu mediul. Unii cercetatori au propus chiar si modificarea genetica oamenilor ca sa nu mai consume atat si sa polueze planeta, starea de bine fiind stiut ca vine din starea mintii care poate fi controlata de fiara.

De exemplu, in 2016 s-au experimentat deja dispozitive experimentale care pot citi gândurile cu ajutorul unor electrozi care detectează undele cerebrale. Acești electrozi micrometrici flexibili, numiți „stentrozi„, pot fi implantați în creier prin fluxul sanguin, de unde pot citi activitatea neuronală și o pot transmite unui dispozitiv sau unui alt stentrod implantat în creierul aproapelui tău. Problemele pe care le intampina acum armata intunericului nu sunt cum vor citi ei gandurile oamenilor, ci cum sa traduca gandurile in cuvinte ca sa se poata comunica si prin cuvinte. Tehnologia “primitivă” poate imita și transmite „imagini” pe care ni le imaginăm mintal. Alte implicații ale neurostiintei sunt partajarea minții( “colaborativă”) și monitorizarea diverselor functii locomotorii.


Pe langa metodele clasice de manipulare neuronala electromagnetica mai sunt si metodele avansate ale optogeneticii si sonogeneticii care manipuleaza mintea cu lasere si ultrasunete.

Cum poate regimul satanic sa ofere oamenilor bucurii intr-un lagar smart city, intr-o camera smart room, fara economie reala si independenta materiala? Daca in 10 ani economia elimina jumatate din forta de munca animala umanoida si o Inlocuieste cu roboti asa cum si-a propus (forbes500), daca otraveste pamantul ca sa nu mai dea recolta fara chimicale, modifica soiurile de plante ca sa nu mai creasca fara substante activatoare patentate, daca arderea animalelor ca sa dispara pandemiile zoo devine activitate curenta de stat si le interzici oamenilor sa creasca animale si sa cultve extensiv in natura, ca sa manance din laboratoare supraetajate ale fascismului big-tech, atunci ceva trebuie sa se schimbe in structura noastra ca sa nu simtim lumea din jur ca pe un corp strain in constiinta noastra. Pentru tranitia asta monstruoasa IA este companionul. Toate astea sunt jertfe aduse dumnezeului orgolios care iubeste varsarea de sange mai mult decat inimile curate.
Cum am ajuns ca sa nu mai primeasca cezarul zeciuala decat online? Cum am ajuns sa nu mai intri intr-o institutie decat cu ID digital? E deja tarziu daca oamenii nu vad ca pe aristocratii imputerniciti de diavol care patroneaza complexul bancar-militar-tehnologic ii intereseaza dezbinarea, respectiv omul sa interactioneze cu persoana digitala nu cu cea reala. Fiara urmareste sa renuntam la statutul de om si sa primim tratamentul nanotehnologic pentru tranzitia la genul neutru-intergalactic. Pentru ca din fuziunea dintre om si tehnologie rezulta tehnofroditul. IDentitatea certificata pentru reteaua creierelor te leaga de istoricul tau si da valoare informatiei personale din cloud, asta e motivul pentru care toti culeg si prelucreaza date abuziv, fara sa-ti ofere posibilitatea sa refuzi decat cu pretul de a lasa problema balta si a fugi in pustiu. Acest obicei strain adus de serviciile straine prin companiile lor s-a raspandit ca ciuma si nimeni nu se deranjeaza (mai ales institutia abilitata).

Cu cat cloudul sporeste cu datele personale si interactiunile oficiale (bazate pe certificat) se inmultesc in online cu atat mai repede va creste curiozitatea oamenilor fata de augmentare. Ne asteapta digitalizarea simturor daca nu oprim dezumanizarea (digitalizarea) economica si sociala. Nu este de ajuns ca avem comunicare in retea, vor si simturile conectate. Sa nu poti interactiona direct cu altul si nici macar cu tine fara ca intentiile tale sa treaca prin filtrul de colectare si prelucrare al fiarei. Au aparut si recomandarile expertilor pentru a face sex de la distanta din cauza virusului.
Cu perseverenta armatei, universitatilor si firmelor globale, cu banii satanei si in parteneriat cu guvernele, interogarea mintilor fiintelor vii o sa duca la decodificarea limbajului fiecarei specii si la standardizarea unui cod de traducere universal, prin intermediul caruia orice fiinta din orice specie poate sa inteleaga ce ii comunica orice alta fiinta din alta specie. Acesta e dezideratul scientologiei postumaniste, o planeta in care omul nu mai este creatura suprema ci doar o specie intre specii, asa cum stim din filmele SF si din gaming. Porcul va vorbi cu pisica si leul cu caprioara. Se pune omul la egalitate cu sobolanul ca sa poata fi afirmata egalitatea demonilor cu omul. Planeta „Gaia” a proclamat deja prin documente toleranta si egalitatea interspecii.

Internetul simturilor nu e rezervat doar omului, toate speciile vor fi conectate in retea la serverul fiarei, notiunea de fiinta suverana a disparut din cartile administratorilor lui satan. Inchipuiti-va un parlament al speciilor care vegheaza armonia pe pamant, cine poate sa fie sef suprem in aceasta lume nebuna? Omul si animalul conectati la internet vorbind in limbajul neuralink despre schimbul de gene.
Informaticianului Neil Gershenfeld in echipa cu Vince Cerf, „tatal” internetului, au ca proiect coordonat de DARPA să creeze un internet interspecii si apoi un internet intergalactic ca sa putem vorbi cu extraterestrii (demonii). Pentru acesti strategi cu functii in big-tech si in proiecte militare, confidentialitatea datelor personale este ceva anormal:

„Este o vanitate sa spui ca omul e singura specie cu constiinta…internetul interspecii acoperă aceeași gamă pentru care noi folosim internetul…”(Neil Gershenfeld)

Interacțiunile cu alte animale ne vor învăța, în cele din urmă, cum am putea interacționa cu un extraterestru din altă lume. Abia aștept (Vince Cerf)

https://t.me/vaivoua/1025 (tatal IP-ului, sef DARPA, vorbind despre vorbirea cu extraterestrii, 2013, subtitrat)

Pazeste-ti mintea ca ramai fara ea

Identitatile digitale sunt arme impotriva sufletului. Este un razboi pe care agentiile satanice militare finantate de fiara il duc impotriva mantuirii si pentru construirea imparatiei lui anticrist.

Armonia si convergenta celor 5 simturi fizice dau calitatea si puterea celui de-al 6 lea simt, cel metafizic – constiinta cu Dumnezeu- pe care unii il folosesc matematic pntru practicarea magiei si vrajitoriei. Cabala ne vesteste o lume in care omul trebuie sa preia controlul mediului inconjurator si al lucrurilor doar cu ajutorul mintii, in care pecetluitul comunica mintal cu toate speciile, inclusiv cu dracii. Ceea ce puteau face doar vrajitorii acum o sa poata face oricine accepta sa fie “upgradat”. Vrajitoria e esenta religiei new age pe care o percepem gresit ca stiinta si progres. Cine isi face initierea in Novus Ordo ab Chao va putea sa se bucure pentru un timp scurt de capacitati paranormale. Desi sunt divergente intre adeptii new age-ului clasic brahmano-cabalistic „blavatsky” si cel al adeptilor transumanismului care incearca sa fie cat mai putini invazivi pentru marcarea cetarenilor NWO, asemanarea principala va ramane indiferent ce tabara castiga majoritatea in parlamentul Gaia – ambele practica vrajitoria si reincarnarea dar din unghiuri diferite.


În prezent, tehnologia digitală ne manipuleaza în principal două simțuri: – Audio vizualul, imagine si sunet, vaz si auz. Aceasta e tehnologia informatiei in care lucreaza multi agenti secreti de informatii. La fel ca in cea a informaticii si telecomunicatiilor, pentru ca satan nu isi permite sa riste pe mainile unor rebeli fara juramant militar controlul planetei.
Nu mai dureaza mult până când vor putea manipula si pipaitul, gustul și mirosul. Si nu cu lucruri palpabile, reale, ci cu obiectele digitale într-un mod care să nu poată fi distins de experiențele fizice. Progresele in tehnologia AR & VR sunt atat de rapide ca unii specialisti vorbesc de experientele digitale bazate pe ecran ca de ceva invechit, fiind avansati in cele bazate pe simțuri. [ video- metavers –senzatii]
În plus față de gânduri, oamenii care aleg sa fie membri NWO vor putea transmite la distanta senzații precum atingerea, gustul, vederea și mirosul către creierul unui prieten. O sa fie posibilă experimentarea unor senzații simulate fără a le trăi efectiv, fizic. Nu e obligatoriu sa ai cont in metavers si ochelari VR, transumanizarea potenteaza simturile prin care intra duhul fiarei cu niste substante cu rol de senzori.
În viitor, operatiile de cataracta si lentilele de contact AR, mai ușoare și mai avansate, vor permite utilizatorilor să proiecteze obiecte digitale în spații fizice cu un nivel de realism extrem de mare. De asemenea, simțul tactil va deveni mai amplificat în era IoS. Feedback-ul haptic este deja disponibil în prezent, dar, pe măsură ce tehnologiile vor evolua, vor apărea și forme mai avansate de dispozitive purtabile care să reproducă senzația de greutate și mișcare a obiectelor digitale.

Lentile de contact cu realitate virtuala

Percepția extrasenzorială, care este al șaselea simț, include recepționarea unor informații ce nu sunt obținute prin intermediul simțurilor fizice medical cunoscute, ci percepute cu ajutorul minții. Vizionarea la distanță este practica de a căuta impresii despre o țintă îndepărtată sau nevăzută, pretins „simțită” cu mintea. Cu neurotehnologia oamenii vor vrea sa ocupe meserii ca telepat augmentat digital, telekinez binar sau medium sintetic.
Al saselea simt, pecetea din frunte pusa in legatura cu ochiul din varful piramidei – puterea fiarei in slujba balaurului – este fuziunea cu IA de care vorbeste guvernul mondial transumanist si este si fuziunea cu spiritul Gaia de care vorbeste religia ecumenista, cea care spune ca Iisus este totuna cu Lucifer (exista un singur aducator de lumina din cer pe pamant).

Mark Zuckerberg (pionul cabalei la Facebook/metavers) a afirmat că telepatia este viitorul comunicării.

“You’re going to be able to capture a thought in its ideal and perfect form in your head,” he says. “You’ll be able to share that with the world, in a format where they can get it.”

Mark Zuckerberg

Obiectivul cabalei pentru o stapanire durabila si fara riscuri nu este o lista cu niste vaccinuri anume sau implantarea de senzori. Finalul jocului este procesarea/neuromodularea noninvaziva a mintii umane. „Forțe intangibile, cum ar fi curenții electrici, undele ultrasonice și stimularea magnetică, pot fi folosite (in ce scop?) pentru a modifica stările mentale, comportamentele sau fiziologia creierului în moduri care înainte necesitau o intervenție chirurgicală în craniu sau ingerarea de medicamente” – (WEF).

Prin controlul realitatii(mediului inconjurator) cu ajutorul mintii cabala vinde superputeri catre impatimiti, asa cum vinde mijloacele de autosupraveghere digitala/gadjeturi la care se fac cozi si programari. In spatele acestei „imbunatatiri a calitatii vietii” este de fapt „al treilea ochi” in care sta constiinta artificiala, ochiul fiarei in mintea omului. Agenda lor este automatizarea constiintei si nici macar nu se mai ascund, orice idee traznita cu un sambure de utilitate practica, intra in laboratoarele universitatilor illuminati si iese sub forma de produs al unei corporatii pe care guvernul il cumpara sau il distribuie pe piata prin norme indirecte (lagarul digital). Cand cele cinci simturi ajung sa perceapa minciuna ca pe realitate, al saselea simt preia controlul sufletului. Al saselea simt este pentru ei ochiul atoatevazator al IA.

„colaboram cu spitalul pentru procesarea automata a mintii umane…datele nu sunt o problema, mai dificila este automatizarea”

Antoine Jerusalem, Oxford,2015 – (https://t.me/vaivoua/1051)

Atractivitatea economiei digitale si posibilitatea de a impozita mintea omului face guvernele antinationale sa aiba rol de interfata pentru culegerea datelor necesare corporatiilor din federatia sarpelui. Vai de popoarele care vor fi subjugate digital de guvernele care cred ca viitorul apartine economiei simturilor. Dezvoltarea pe verticala a economiei informatiei este afundare verticala. Diavolul ne promite ca vom avea o economie a creativitatii, in care vom face bani cu mintea, dar ne ascunde ca cei mai multi bani din mintea noastra ii va face fiara, caci ea va mina mintile celor conectati.

Ne indreptam spre o economie a experienței digitale bazată pe simțuri falsificate. Dar pentru a ajunge acolo conditia este sa existe controlul mintii de asa natura incat sa fie acceptat de cetatean pentru „un bine” sau „pentru siguranta”. Iar acest control sa fie abil pus de corporatii pe seama interesului statului.
De la divertismentul virtual la centrele comerciale digitale și la întâlnirile sociale online care le vor da senzatia membrilor NWO ca totul e real. Exeperimentul simturilor digitale o sa remodeleze toate sectoarele de activitate. Daca azi nu te mai admite primaria fara QR, ANAFul idem, asteptati-va ca intr-o zi vor cere autentificarea pentru a plati impozitul pe casa prin prezenta avatarului digital la sediul din metavers si nu poti face plata fara pecete. Posibilitatile de a crea valoare in NOVUS ORDO ii vor atrage pe oamenii fara Duhul Sfant, sensul vietii vesnice se va pierde desi crestinismul ecumenic se va raspandii datorita miezului sau filantropic (prost inteles).
În anii următori, centrele comerciale digitale ar putea fi capabile să ofere miros, textură și gust pentru a face ca experiențele de cumpărături online să nu poată fi deosebite de cele din magazinele zidite. Industria sexului si prea-desfranarii intre genuri fluide cu aventuri realiste o sa bage in faliment toate porn-huburile. Manipularea digitală a gustului va revoluționa cu totul hrana si vor spune ca are avantaje pentru sanatate, scade numarul de obezi si cheltuielile de sanatate. Mass-media o sa capete forme noi de manipulare personalizata, reclamele la tratamente genetice se vor vedea pe toate canalele virtuale.
Internetul simțurilor deschide o nouă eră in comunicatii si afaceri si e cel mai probabil sa explodeze dupa cutremurul financiar.

„Simturile sunt simple reactii bio-chimice pe care IA le va reproduce si intelege mai bine decat omul” (Herr Klaus Schwab lead advisor)

https://t.me/vaivoua/1586

Auziti fratilor, cat de importante sunt simturile omului pentru mantuire, din cuvintele sfantului Maxim Marturisitorul:

„(…) Simțurile trupului, după rațiunea mai dumnezeiască adecvată lor, spun unii că sunt îndrumătoarele elementare ale puterilor sufletului, adaptându-le treptat spre făptuirea (virtuților), prin perceperea rațiunilor din lucruri. (…) De aceea, unii au și numit simțurile icoane ale puterilor sufletești. Căci fiecare simțire cu organul ei, adică cu simțul, e rezervată, după fire, în mod principal, potrivit unei rațiuni mai tainice, unei puteri a sufletului. Așa, spun că simțirea văzului slujește puterii înțelegătoare, adică minții; cea a auzului, puterii cuvântătoare (raționale); cea a mirosului, puterii irascibile; cea a gustului, puterii poftitoare; cea a pipăitului, puterii vitale. Și simplu, ca să spun mai clar, vederea sau ochiul e icoana minții, auzul sau urechea, a cuvântului (rațiunii); mirosul sau nasul e icoana iuțimii; gustul, a poftei; pipăitul, a vieții. Sufletul e purtat și condus de acestea, prin puterile sale, după legea lui Dumnezeu, Care pe toate le-a făcut înțelept, în chip variat, îndreptate spre cele sensibile; și dacă se folosește bine de simțuri prin puterile sale, culegând rațiunile de tot felul ale lucrurilor, și mută în sine tot ce se vede, în care Se ascunde Dumnezeu, pe Care Îl propovăduiește în tăcere, creează și el prin liberă alegere în cugetare o lume prea frumoasă și duhovnicească. În scopul acesta unește între ele cele patru virtuți generale, ca pe niște elemente spre închegarea lumii ce se alcătuiește din ele în chip inteligibil prin Duh (...)”

Deci, simturile omului impreuna isi pun energia in comun pentru a da putere sufletului – celui de-al 6-lea simt in care e viata. Cabala invata ca mintea e viata, ea e esenta si ca trupul e doar un purtator al mintii ce poate fi schimbat, imbunatatit, inlocuit. In vrajitorie nu sunt granite intre real si imaginar, cucerirea mintilor este o conditie pentru elita satanica ca sa faca pe pamant raiul digital(virtual). Viata prin avatar este o viata cu suflet de avatar- suflet artificial cu care vor ramane in veci. Si ce vor face toti aceia care prinsi in lumea vituala cu o constiinta desprinsa de suflet raman in pana de curent electric? Pentru ca „Acolo unde este comoara ta, acolo va fi şi inima ta„. Un om care nu crede in realitatea vazuta si prefera fantezia nu simte ca Dumnezeu este creator, crede mai mult in dumnezeul creat de mintea omului, traieste un vis, se drogheaza. Acel om are perceptia pe care i-o induce Mass-Medeea asupra realitatii…frica si tuse, moarte…vaccin si supunere, viata…Ce putere va mai avea sufletul omului care si-a predat IDentitatea unui avatar gestionat de big-tech? Va mai avea oare suflet, daca simturile au fost predate IA-ului pentru adrenalina si bani digitali?


Ati auzit vorbindu-se de 30 de ani de economia informatiei…informatia e putere, dar de ce? Marea Resetare a clarificat conceptul: in economia informatiei omul este informatie pentru ca este o resursa de munca si resursa cea mai profitabila, informatia, nu are cost de productie, vine din cele cinci simturi. Se vede ca omul va fi modificat pentru a produce informatie, i se da identitate digitala si senzori de transmisie de date la fisa de cont. Daca ambitia si creativitatea lui in viata din lumea digitala sunt rentabile, societatea il recompenseaza. Si daca simturile, in loc de lumea creata de Dumnezeu, vor fi manipulate de lumea imaginara creata de IA si neurotehnologie este pentru ca omul si-a dorit duhul fiarei ori a fost las. Prin tokenizarea indivizilor ei vor fi cei vanduti si cumparati ca active de productie. Cea mai buna paza fata de invazia aspiratorului de date in viata personala e sa ne afirmam suverantatea ca fiinte divino-umane, sa respingem intruziunea statului in viata personala cu pretextul dezvoltarii, transparentei, sigurantei etc. Sa nu ii lasam sa faca din noi procesoare cu carne si sange. Sa scoti dintr-o fiinta date pentru narcisismul de a sti totul si a avea controlul, indiferent de scop si metoda, este o imoral si e tortura. Chiar daca nu simte trupul, pentru suflet este o tortura si cine se joaca cu asa ceva nu va avea ce sa raspunda la Judecata. Trebuie sa il rugam pe Dumnezeu sa strice taraba numita guvern pentru ca prin ea suntem cobaii serviciilor secrete globale. Serviciile romanesti sunt simple agentii ale celor globale. Cine nu vrea sa aiba vazul, auzul, mirosul, gustul si pipaitul controlate de IA remote, atunci sa ia atitudine impotriva persoanei juridice guvern, pentru ca altfel legile care ne aduc la usa cabinetului de augmentare pentru a primi RCA de sanatate nu le putem bloca. Constitutia este batjocorita de guvern si serviile militare secrete si cu ea si legea liberului arbitru. Ce dovada mai asteptam ca lumea zace sub puterea celui rau?

Cand nu te cunosti pe tine si ajungi sa te masori cu Dumnezeu inseamna ca esti posedat de mandrie, asemeni satanei, asemeni fariseului care se ruga alaturi de vames, elitistul care avea solutii pentru ceilalti dar nu se vedea pe sine. Intre oameni si intre om si Dumnezeu se interpune pe furis translatorul care ne cunoaste mai bine decat ne cunoastem noi. Daca duhul cel rau mai poate fi alungat cu puterea credintei si cu rugaciunile bisericii, duhul artificial nu poate fi scos cu nimic din minte, IA se face stapanul nostru si o sa ne ceara inchinare pentru binele comun. Nu este rau sa vrei binele comun, dar el se adauga fara sa vrem noi cu conditia ca fiecare sa isi vada de pacatele lui. Cui sa-i ceri asta cand sistemul e creat in asa fel incat cei mai rai sa-si vada de vietile noastre, elita nu poate ceda controlul vietii oamenilor, mandria lor e genetica. Ei sunt din alta rasa ca nici in fata lui Dumnezeu nu au smerenie. Ca toate tarile si tara noastra este o servitute a consiliului satanic, pentru ca nu mai are barbati si a primit alogeni care si-au aranjat aici ploile cu tovarasii internationali. Cum au abandonat toti intelepciunea poporului si au venit cu ideologii inlocuitoare de afara s-a terminat cu statul romanesc.

Toata lumea este sub influenta unei puteri care stapaneste mintea, vointa si toate puterile sufletului. Si aceasta putere este vicleana. Izvorul ei este de la diavolul. Oamenii vicleni, fatarnici sunt unelte lui. Prin ei va lucra Antihrist si inaintemergatorii lui.De aceea Apostolul spune: „Pentru aceea, Dumnezeu i-a predat duhului amagirii, al inselarii, fiindca n-au primit iubirea Adevarului”.

Sfantul Varsanufie de la Optina:


Vai voua, conducatori orbi, cine se face frate cu minciuna devine fiu ai miciunii! Va cerem sa va opriti din semnarea tratativelor pentru statul politienesc sanitar mondial bazat pe identitate certificata. Orice fel de tratat prin care diavolul se face suveran peste tari si popoare voi le semnati cu ochii inchisi, pe seama mamelor cu copii in brate si omului simplu care alearga dupa painea cea de toate zilele. Tot ce e pentru cauza securitatii intre popoare vine manusa pentru interesele stapanilor vostri si statul politienesc digital. Va inchinati statisticilor si puneti oamenii sa moara de otravurile pe care le vindeti cu mita. Domnul zice, ce ati facut cu simturile oamenilor care trebuiau sa ma cunoasca pe Mine, sa le fie Duhul Meu intermediar pentru Imparatie, nu serverele voastre programate cu minciuni! Avem nevoie de exorcizari de stat. Astia daca nu sunt opriti o sa treaca de la certificat la certificarea certificatului, adica ne baga pe toti in lantul de incredere al federatiei satanice care certifica identitati, inclusiv pe persoana juridica guvern o certifica ca sa ne poata certifica pe fiecare.
Puterea QR ului este puterea pe care o exercita lumea asupra simturilor omului si sub niciun chip nu trebuie sa ne lasam imbiati de oferta binelui comun digital, sa faca corporatia token din noi, daca nu vrem ca simturile si constiinta sa fie definitiv sub puterea fiarei.

„Nu iubiţi lumea, nici pe cele ce sunt în lume. Dacă cineva iubeşte lumea, iubirea Tatălui nu este’n el; pentru că tot ceea ce este în lume – pofta trupului şi pofta ochilor şi trufia vieţii – nu sunt de la Tatăl, ci din lume sunt. Şi lumea trece, şi pofta ei; dar cel ce face voia lui Dumnezeu rămâne în veac.”

Sfântul Ioan Evanghelistul, 6-110

https://t.me/vaivoua/1008

Iar când veţi vedea urâciunea pustiirii, stând unde nu se cuvine – cine citeşte să înţeleagă – atunci cei ce vor fi în Iudeea să fugă în munţi„…

4 comentarii

  1. LB spune:

    Articol foarte bun ca de obicei, chapeau bas!

    Duhurile necurate nu vor razbi in caile lor nesfinte.
    Apostolul Ioan a vazut sfarsitul si noi stim ca acesta este Adevarul:
    Luca 21:33 – „Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.”

    Ochii geostationari ai fiarei nu vor putea sa ne vada atunci cand Duhul Sfant se va instala deplin in noi.
    Creatorul a promis, „pe Viata Mea”, ca va face aceasta Nunta in ultima generatie (cei 144.000), inainte de Parusie.

    Va trebui sa traim o perioada „afara din tabara/cetate”, alungati din societate precum Domnul Iisus Hristos a fost izgonit de pe „planeta puscarie” a balaurului.
    Dar, precum leprosii de la poarta Samariei, vom da „vestea buna” tuturor pamantenilor incarcerati ca exista hrana (Painea Vietii) afara din „cetate” (2 Imparati 7:8-10), ca Împărăţia cerurilor este aproape (Matei 4:17), chiar „in mijlocul nostru” (Ioan 3:5-8).
    Toti cei ce vor accepta realitatea aratata sub ochii lor in cei 144.000 (Ezechiel 36:23) vor fi oaspeti la Nunta Mielului (Apocalipsa 19:9) si vor declansa caderea Babilonului si demascarea lui Baal aşezat în „Locul Sfânt” (Matei 24:15).

    Nu ne vor conecta la constiinta colectiva Borg, nu vom fi asimilati imparatiei digitale a duhurilor necurate, iar rezistenta nu este inutila.
    Nu ne vom inchina cetatii false ce se va cobora din cer, nu ne vom supune cubului Kaaba (falsificarea cubica 666 a Noului Ierusalim din Apocalipsa 21:16).
    Nu vom cadea pe spate la externalizarea duhurilor rautatii, cu care demonul Djwal Khul ne-a amenintat prin gura preotesei sale Alice Bailey.

    Lupta in ultimul razboi spiritual se va face doar pe caile neprihanirii si doar cu „armele” neprihanirii (Efeseni 6:11-17).
    Si nu pentru ca putem noi sub legea pacatului si a mortii, ci pentru ca poate Acela ce va fi in noi sub legea Duhului de Viata in Hristos.

    Apreciază

    1. vaivoua spune:

      Multumesc, Dumnezeu cu mila! Sa ia aminte cei de la nivel inalt: – Daca nu vreti sa cedati independenta Romaniei si sa-i trimiteti pe toti in iad, opriti programul de alocare a identitatilor digitale peste cele reale, fiintiale. Nu aveti dreptul sa strangeti latul din partea fiscala sau sanitara pentru alocarea de token unei fiinte! Daca faceti asta sunteti condamnati pana la al 9-lea neam impreuna cu stapanul vostru -zeul ordinii de stup, cel ce vrea sa stie tot si aiba tot in afara de iubire!

      Apreciază

      1. Moca spune:

        Frate/Soră,
        Li se rupe lor de mântuire, de blestem în neam și altele pe care cu bunăvoință le amintești. parcă jeudewilor li s-a rupt de câte ori le-a vorbit Dumnezeu prin profeți sau direct: *… Alege binele, Israele și leapădă răul.. !!!*
        Da* ei–vorba bancului : Batman! Batman! Batman !

        Apreciază

      2. vaivoua spune:

        Niciun cuvant nu e in zadar, nici rugaciunile care par fara speranta, totul se trece la dosarul Marii Judecati, toate acuzatiile si nedreptatile lor vor fi extrase din suferintele pe care le-au provocat, toate vorbele spuse in pustiu se intorc la timpul potrivit…

        Apreciază

Lasă un comentariu