Sfarsitul umanitatii e inceputul erei botezului luciferic

Ref la filmul cu „Sfarsitul umanitatii” https://t.me/vaivoua/6161, exista deja pregatita de aceiasi abordarea alternativa si salvatoare a NEW AGE: inaltarea vibratiei. (Multe surprize are scientologia pentru feudalismul new age ca lumea sa fie fericita.) Dialectica hegeliana e eterna teorie a spaimei psihice prin care demonii sparg protectia constiintei si intra in root(kernel) cu troienii. Harari si elita bogatilor sunt pe post de personaje malefice in etapa premergatoare lui antihrist. Din tot jocul asta politico-economic se maturizeaza in toata lumea instrumentul de garantare a „pacii, libertatii si egalitatii intre popoare”, care e exact pecetea: identitatea digitala. Primul contract social pentru statul democratic de drepti a fost buletinul de hartie pentru persoane fizice. Contractul social 2.0 pentru statul creditului social e intre abstractiuni de persoane si proprietarii resurselor pamantului.

Dumnezeu a creat realitatea Raiului; corporatia cazuta a creat falsa realitate: Creatia a fost imbracata juridic cu legi si omul a ajuns sclav. Hristos a venit sa distruga cele 616 legi (simbolic totalitatea legilor lumesti) pentru una singura. Acum avem 12000 numai in Romania. Cateva dintre astea se coreleaza si ii fac pe toti sa se inchine Fiarei. Sa asculti mai mult de Dumnezeu decat de legi e SF.


[raman la parerea ca lumea tot nu intelege nimic sau daca e de acod cu tine zice ca „n-avem ce face, nu ne lasa Dumnezeu”] [ dialectica hegeliana…cine a trait in Ferentari stie ce inseamna,… ei fac asta cu fetele si cu copiii pe care ii violeaza(„abuzeaza”) si cu negustorii slabi, cu oricine de la care pot scoate ceva. Varianta politica a dialecticii este politica fiscala cu care oile sunt orientate pe culoarul de stampilare cu botez civil nou]

Lasă un comentariu