Vaccidentul. ‘Variantele’ acopera mortalitatea proteinei spike din injectii.

Diferenta dintre sangele nemodificat genetic si cel modificat genetic e ca intre apa si noroi. Cine va zice ca sangele donat de vaccinati e bun e un criminal si un mincinos, acolo unde directorii centrelor de tranfuzii sunt normali la cap acel sange toxic se arunca, in alte parti satanistii au liber sa ucida prin transfuzii. Inainte sa mearga prietenii si rudele la pasul 3 al zombificarii ar fi bine sa aveti in fata lui Dumnezeu dovada ca i-ati avertizat.

Mastile cu doua fete: dispare gripa veche cu o fata, se inmulteste gripa noua cu cealalta fata. Nu se poate renunta la masca deoarece ar reveni gripa veche iar vaccinurile traditionale aferente nu sunt bune pentru eutanasierea prin radiofrecventa si anomalii genetice.

Virusul e o arma biologica perfecta, nu poate fi prins niciodata pentru ca exista doar pe hartie sub forma de cod ATCG, iar testele sunt facute sa citeasca acel cod care e comun cu alti coronavirusi si alte gene umane. Si lumea e atrasa in polemica periculozitatii a ceva ce nu poate fi testat si diagnosticat, masti, restrictii, vaccin etc. De aceia castiga teren pasaportul cu ID pe brat pentru miscare. Urmeaza cel pe frunte pentru Internetul Simturilor. Daca continuam asa, Jaques Atalli va avea dreptate si de data asta, o sa fie epidemii pana la sfarsitul secolului cand vor fi toti augmentati. „Aceia care se inspaimanta mor primii” zice filmul Grey State al carui regizor a fost gasit mort pentru ca vorbise cu cine nu trebuie.

Au inceput sa se inmulteasca cererile „expertilor” ca pseudovaccinurile sa se faca mai des din cauza variantelor care scad imunitatea. Se cere termen de valabilitate pentru pseudovaccin, cateva luni, se grabeste sosirea lui mesia? Deja vaccinatii se simt ca niste cobai pentru ca sunt chemati la reinjectare. Gripa obisnuita o sa faca ravagii printre cei ramasi fara imunitate de la experimentul genetic. Regimul bancar-militar isi scoate scanerele la verificat bratele sclavilor, Pentagonul isi da arama pe fata si arata pe cine apara, trece la injectat toata armata…

Puneti-va intrebarea: ce sanse sunt sa scapam de injectare fortata daca suntem membri NATO, daca agenda NATO sprijina vaccinarea pe repede inainte, sprijina lupta climatica, finanteaza programe de augmentare umana, programe de manipulare mintala, robotizarea completa a armatei si inlocuirea deciziei umane de IA? Credeti ca la nivel CSAT nu se cunosc grozaviile injectiilor? Nu exista cine sa ne apere, nici in armata nici in servicii. Parteneriatul te obliga! Obedienta masonica te obliga. ‘Valorile’ comune te obliga. Absolut nimeni nu ne apara, Dumnezeu ne pune la incercare rabdarea si curajul, mai mult nu ne poate ajuta daca nu vrem.

Aflam ca papitoiul de Tedros Ghebreyesus a oprit a treia doza pana in septembrie, posibil sa fi ajuns niste loturi cu grafen in locul nepotrivit. S-a aflat in prea multe locuri ca e eficient 94% la sterilizare, ca fetusii fac cheaguri pe creier si mor, la fel se unii adulti si copii. Se cunoaste ca 80% dintre gravidele vaccinate au avortat, planul european si american de curatire a mediului si reducere a emisiilor de carbon e rezolvat, iar FMI stie ca se vor naste milioane de copii vor fi handicapati la varsta intrarii in campul muncii si ii taie de pe lista. Pana atunci urmariti in link rezultatul autopsiei din vaccindent. Pana si vecina mea, a facut o boala la plamani la cateva luni de vaccin…si eu care speram ca in est, la tigani, s-au trimis loturi cu placebo 90% din cauza numarului mare de iudei care s-au pus la adapost de holocaustul asta…Domnul cu mila.

pseudo-vaccinul „scade imunitatea in medie de 5-6 ori” fata de starea naturala. Un vaccinat are de 6x mai putini anticorpi. Adica e la limita, insa degradarea se amplifica. Cu fiecare pseudovaccin iti inrautatesti imunitatea. Aprox. 2 miliarde de suflete au acceptat intepatura iadului, increzatori in scopurile nobile ale ‘sfintilor’ care patroneaza administrarea sclavilor. Din discutiile cu oamenii din biserica constat ca cei care s-au vaccinat sunt mai fricosi si mai nervosi pe cei nevaccinati decat inainte de vaccin, ceea ce poate sa inseamne ca grafenul isi face functia de conductor electric pe creier. Cea mai crestina tara din lume, Malta, si cea mai masonica, conduce detasat la vaccinari cu 75%. Africa si India+Pakistan sunt cotate cel mai bine, dar au parte de sabotarea sistemelor de apa si agricultura. Vor spune ca schimbarile climatice sunt de vina si atunci Europa e obligata sa-i primeasca si sa-si mai acorde un rand de distinctii Kalergi. Subliniez din nou estimarea demografica pentru 2025 in tarile occidentale si SUA: sub 40-50% locuitori. UE si US vor fi teritorii ONU pentru imigranti. In comparatie cu vecinii, daca armata si securitatea ocultata continua sa ne vaccineze, Romania o sa fie impartita intre ucrainieni si bulgari si o sa intre si in Ungaria, care e 56% vaccinata, deci Dacia Mare o sa fie o holograma in 6G. Lupta noastra pentru suveranitate reala trebuie dusa contra trecerii la economia digitala care nu poate functiona fara pecete si contra legilor vaccinarii si accesului la servicii doar pe baza scorului de sanatate stocat pe server. Un nou partid care sa aiba ca tel pedeapsa capitala pentru toti politicienii si papusarii care au contribuit la degradarea morala, biologica si economica a tarii trebuie sa vina de jos rapid, sa puna bazele democratiei directe autentice, nu cea promisa de Forumul de la Davos si Vatican- cu incluziune ca pretext de inrolare in blockchain(internetul a toate fiintele si obiectele) si identificare biodigitala (pecetea).

Un comentariu

  1. Pingback: liberlandraceblog

Lasă un comentariu