Statul gnozei, geoinginerie si disciplina financiara

Ploaia, de George Toparceanu

A venit intai un nor
calator
si-a acoperit ca fumul
o jumatate de cer si soarele.
Eu
mi-am dezgolit picioarele
si-am pornit incet pe drumul
care duce la padure.
Toti copacii au inceput sa murmure.

Mai tarziu un fulger a spart pantecele
cerului.
Copacii si-au incetat pesemne cantecele
si picaturi de culoarea fierului
au cazut.
Sub coroana palmierului se facuse-aproape noapte.
Eu insa,
cu inima stransa,
am mancat smochine coapte
si-am tacut.

Geoingineria vrea sa puna in culpa rolul omului pe pamant: s-a stabilit ca omul polueaza, deci se justifica un sistem de supraveghere totala inteligent. Cum va fi eficient? Prin biruri si umblarea la drepturi. Sacrificati vor fi doar cei 90% exploatati, 10% n-au probleme sa deduca orice cost impus de guvernarea antihristica. Chipul faradelegii a fost mereu parazitismul de casta, condamnat de Cel osandit pe Cruce.

Duhul nu depinde de aparate, de ce sa nu fie la fel si comunicatiile digitale in aceasta lume? Controlul naturii inseamna controlul religiei, cine face minuni primeste grad de Dumnezeu. Atmosferei i se schimba structura chiimica pentru ca iadul este un sistem inchis, ordonat stiintific, matematic, in care procesele sunt cuantificate si energia e produsa din frica si supunere, in regim circular. Se inregistreaza orice miscare. Cine cade in capcana acestui sistem e sclav cel putin pana la Judecata. De aceea postul si separarea de lume constituie fundatia ortodoxa a libertatii sufletului si nadejde in viata vesnica. Pamantul pute de minciuna si nedreptate. Dracii put pt ca esenta lor e puturoasa, e o emanatie a activitatilor subpamantene de amestec de materie cu foc. Sulful este elementul chimic asociat dracilor. Din pamant el este dus in cer ca sa faca un „cer nou” „inteligent”. Vrajitorii spun ca sulfura trezeste demonii. Cerul e impregnat de sulfura in cadrul unor programe secrete de geoinginerie (acreditate de universitatile de top ale imperiului stiintei) si platite de guverne din banii cetatenilor sclavi. SO2 ajunge in corp si oxideaza celulele, pt ca e coroziv la umiditate. Imunitatea existentiala e sub asediu de cand s-a amestecat naturalul lui Dumnezeu cu sinteticul stiintei si s-a etichetat ca „eco”. Otrava se vinde ca tratament pentru viata cu decontare de la guvern fara ca oamenii sa aiba drept sa se opuna, multe alte chimicale cu reactii nebanuite (BaAl, bariu-aluminiu) sunt aruncate deasupra localitatilor smart.

Make Sunsets, a company behind a recent controversial effort to cool the earth by releasing particles of sulfur dioxide (SO2) into the upper atmosphere to reflect incoming heat, is canceling its upcoming experiments in Mexico

“We have decided not to do launches in Mexico until we come up with a way to collaborate with the Mexican government

Geoingineria este parte a economiei smart si baza pentru viitoarele politici fiscale impuse de templul pacii si bunastarii. Aerul devine pe furis resursa publica administrata de corporatii capabile s-o intretina; taxa pe aer a fost profetita. Fiecare zi de poluare introdusa de cetatean in domeniul public al mediului este echivalent cu serviciul de colectare de CO2 realizat de corporatii angajate de guvern „ca sa aiba lumea aer curat”. Se va plati viata pe factura de utilitati. Se intampla deja cu apa si cu energia. Indicatorii „de sustenabilitate” vor spune cine isi deconteaza dreptul la viata normala si cine depinde de instructiunile de la IA si se supune taxelor pentru viata. Ajunge poporul sa-si cumpere cu destinul dreptul la viata. Multi vor ceda primind sa ajunga compost, donati pe componente sau se vor deda la droguri si lumii virtuale. Eutanasia- sau sinuciderea fiscalizata- capata valente nebanuite inca. Niciodata guvernele nu au luat apararea cetatenilior, nu au avut acelasi interes si principii, nu au respectat libertatea, deoarece o societate militara ce se ocupa de activitatea de colectare se bazeaza pe supunere si ascultare, membrii sunt sursa de venit nu productia proprie.

Enhancing the climate adaptation and mitigation measures of Member States’ civilian and military operations and infrastructure to lower costs, carbon footprints, while ensuring that operational effectiveness is maintained -/- CE cere regmentarea mediului deoarece „afecteaza pacea, securitatea si apararea

Stapanire pamanteasca fara impunere si colectare de sacrificii nu exista. Stapanii guvernului recomanda standardele de siguranta si eficienta iar guvernele care detin statele nationale le aduc la indeplinire pe cale militara (legi, ordonante, decrete). Protectia mediului e ultima ramura a economiei militare masonice in mana cabalei. „Securitatea depinde de politicile de mediu„…si de identitatea digitala….”You will own nothing and you’ll be happy„.

ps: [Britain’s Royal Society, geoingineneria= “the deliberate large-scale manipulation of the planetary environment to counteract anthropogenic climate change”. Se rezolva pe principiul poluatorul plateste, invatat de toti copiii din 1990 incoace].

Adrian Paunescu ar spune acum „Impozitati viroza! impozitati chimicalele care omoara om, flora si fauna, pe finantatori, nu tot pe sclavi!”.

Lasă un comentariu