De ce i-a cerut Dumnezeu omului sa posteasca

Oile inteleg ca e o porunca privitoare la sanatate trupeasca, o detoxifiere, impusa de „stiinta suprema-Dumnezeu”.

Postul autentic, nefortat, inseamna a demonstra ca poti sa traiesti in duh, ca nu esti dependent de SOCIETATE. Societatea l-a rastignit pe Dumnezeu pentru ca ii este dusman intereselor ei comerciale si sociale (pana in sfarsit). Societatea/ferma produce pentru multimea oilor si le atrage, si tot pe oi le acuza de consum si le jupoaie de ce au ele de pret, lana, branza, creativitate, pricepere, vointa… monetizate in amanunt spre impozitare. Postul e o dovada de independenta fata de atractiile senzoriale si de mandria care duce la ruperea de Dumnezeu. Ca sa fii asemenea lui Dumnezeu trebuie mai intai sa nu te desparta cineva-ceva de El. Omul a fost facut sa ajunga sfant, de aceea trebuie sa treaca testul abtinerii de cele lumesti: mancare de animal, vorbaraie, lucruri, distractii, com uniune sociala („com uniune”-uniune comerciala/pe interese/reciprocitate/codezbinare in duh-imbinare in interes). Ceea ce a facut Hristos in post(pustie) ar trebui sa faca toti crestinii, sa biruiasca pe diavol, sa refuze supunerea fata de sistem si regulile jocului. Neabtinerea de la tentatii inseamna a manca carne chiar si simbolic, deoarece „lumea” e intrecere/razboi, un joc „de Societate” (cu sarpele a inceput jertfa de sange: „carnea va da putere, mancati”; apoi a venit jerfa de om-Cain). Daca poti trai 40 de zile in abtinere (dand o palma acestei imparatii care vrea rulaj de sume), atunci Dumnezeu le va inmulti de 70 de ori cate 7 ca sa traiesti vesnic cu alimentare din El, nu din matrix1.

1cu conditia sa nu ajungi cod in sistemul de operare al SOCIETATII.

ps: Ferirea de copacul cunostintei si de fructele lui echivala cu pastrarea libertatii, cunoasterea fiind otrava pentru minte -reeducarea/falsificarea perceptiei, ca „de la carma mintii atarna incotro pornim si unde ajungem”. Atractia si gustarea puterilor(fructele) date de stiinta(pomul cunoasterii) deschidea epoca evolutionista. Cursa sarpelui a fost intinsa femeii, fiind mai curioasa si ambitioasa din constructie. Suntem la finalul istoriei, toate s-au adunat despre totul si despre toti, produsele/fructele copacului vor cadea singure ca sunt grele. Trebuie analizate sub lupa Duhului Sfant, dar nu gustate. Diavolul le ofera, Biserica nu trebuie sa le primeasca. Codul/Numarul numelui reprezinta botezul cu duhul fiarei si demonstratia de „indumnezeire” prin asemanarea dumnezeilor stiintei, incorporarea intregii cunoasteri prin „sharing cu inteligenta universului”. Caderea din Rai nu a venit din neascultare. Tatal nu da porunci copilului, da lectii. Abtinerea/postul de fructe ale cunoasterii era lectia invatarii Adevarului, aratat noua de Iisus Hristos: abtinerea de la desertaciune si separarea de „Societate”. „Societatea” armatei cazute din Ceruri deja exista la ora intalnirii Evei cu Caduceul. Moartea a venit prin intelegerea cu diavolul, testul respingerii minciunii din stiinta a fost picat. Testul adevarului prin con-stiinta este postul rabdarii in afara jocului intelegerilor/tranzactiilor. Societatea este jocul tranzactiilor, de aia vrea diavolul ca fiecare sa fie entitate ID sau „SMART-CONTRACT”…sa nu poata vinde sau cumpara. Asta e postul cel lung, cel mai important, abtinerea de „lume”. Cine il trece se mantuieste. Cine spune „Nu!”, se mantuieste.

Azi trebuie sa te implici in dezlegarea secretelor din intuneric daca vrei sa te eliberezi de aceasta imparatie gnostica data de satana templierilor cu templul fiscal mondial. Cu acatistul si paraclisul nu mai merge ca pe vremea cand si stapanii si oamenii aveau arme egale dpdv al intelegerii SOCIETATII „lumea”. Multi ravnitori si evlaviosi tociti pe acastiste au luat nanoparticule inteligente in ei. Pe atunci nu stiau ca „Societatea” e pe actiuni listate in Pandemonium. Fiecare demon capetenie este un tip de inteligenta si lider pe o bransa de inselaciune si ei impreuna alcatuiesc inteligenta colectiva si conlucreaza la distrugerea Creatiei, cu Omul (cobai) in centrul programului de inginerie inversa; scopul lor e sa devenim inchinatori la societatea gnostica, sa iubim sclavia si pe ei ca detinatori ai cunoasterii si pentru asta vor sa ne ofere produse social-culturale atractive. Noi avem mai mult decat inteligenta: Constiinta cu Dumnezeu, izvor de intelegere si putere de a fi, … liberi asemenea lui Dumnezeu, caci asta inseamna „sfant”. Pe pamant dam testul Constiintei, pomul cunoasterii e testul stiintei. Pomul Constiintei e pomul Vietii. Prin Constiinta au ajuns sfintii in imparatia Cerurilor. Pomul se cunoaste dupa roade. Roadele evolutiei Societatii se vad de cei care au ochi sa vada si au fost anticipate de Dumnezeu: sfarsitul acestei lumi se termina cu o Mare Judecata.

6 comentarii

  1. Lolek B spune:

    @Ceea ce a facut Hristos in post(pustie) ar trebui sa faca toti crestinii, sa biruiasca pe diavol, sa refuze supunerea fata de sistem si regulile jocului.

    Asta ar trebui sa dea de gandit, insa nu da.

    Fiul tamplarului NU a fost Dumnezeu-Om.

    Fiul Omului a fost Om in care a locuit toata plinatatea Dumnezeirii.

    Pe planeta pamant, femeile umane nasc oameni, nu Dumnezei. Este o lege pe care nu o poate sparge/incalca nimeni.

    Omul poate fi de doua feluri: plin de Duhul Sfant (viu) sau golit de Duhul Sfant (mort). Nu exista situatie de mijloc, nu exista partial, este ori, ori.

    In Iisus Hristos, al doilea Adam (Om), pentru prima data de la caderea primului Adam (Om), Dumnezeu a locuit deplin in El inca de la conceptie.

    Coloseni 2:9 – „Căci în El locuieşte trupeşte toată plinătatea Dumnezeirii.”

    Coloseni 1:19 – „Căci Dumnezeu a vrut ca toată plinătatea să locuiască în El”

    NU poate sa locuiasca un Dumnezeu in alt Dumnezeu, nici macar in Dumnezeu-Om. NU este posibil asa ceva.

    Dumnezeu a locuit in Fiul Omului, al doilea Adam (Om).

    El este primul inviat dintre cei morti, care nu mai erau locuinte ale lui Dumnezeu prin Duhul, inca de la caderea primului Adam (Om).

    Luca 4:3 – „Diavolul I-a zis: „Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu, porunceşte pietrei acesteia să se facă pâine.””

    Luca 4:4 – „Isus i-a răspuns: „Este scris : ‘Omul nu va trăi numai cu pâine, ci cu orice cuvânt care iese din gura lui Dumnezeu.’””

    Iisus din Nazaret a putut sa tina post negru doar prin puterea Duhului Sfant care locuia in El pe deplin/complet.

    Iacov 1:13 – „Nimeni, când este ispitit, să nu zică: „Sunt ispitit de Dumnezeu.” Căci Dumnezeu nu poate fi ispitit ca să facă rău şi El Însuşi nu ispiteşte pe nimeni.”

    Satana NU il putea ispiti pe Dumnezeu-Om (daca ar exista asa ceva).

    Nimeni NU il poate ispitii pe Dumnezeu! Absolut nimeni nu il poate ispitii, pentru ca Dumnezeu nu se poate despartii de insasi natura Lui.

    Satana stia foarte bine pe cine are in fata lui: al doilea Adam (Om).

    Asa cum l-a ispitit pe primul Adam (cand era o locuinta a lui Dumnezeu prin Duhul) si a cazut (acceptand divortul de Dumnezeu), tot asa l-a ispitit si pe al doilea Adam. Pentru ca erau de aceeasi natura si amandoi au putut fi ispititi sa se desparta de Tatal.

    Doar ca de data aceasta a luat teapa!

    Iisus Hristos, al doilea Adam (Om), fiul Omului, Fiul lui Dumnezeu, l-a trimis la plimbare:

    Luca 4:4 – „Isus i-a răspuns: „Este scris : ‘Omul nu va trăi numai cu pâine, ci cu orice cuvânt care iese din gura lui Dumnezeu.’””

    Cand Dumnezeu locuieste in tine, NU mai ai nevoie de mancare, pentru ca Painea Vietii (Pomul Vietii) este in tine. Cand Viata este deja in tine, nu mai ai nevoie de hrana fizica.

    Fiul Omului a flamanzit la sfarsitul postului doar ca Satana sa-l poata ispitii in cea mai grea conditie pt Fiul Omului.

    Cand vom fi facuti asemenea fratelui nostru mai mare, in marea zi a ispasirii pentru cei vii, in ziua aceea, in ziua Domnului, la Nunta Mielului, atunci vom putea rezista oricaror ispitiri demonice. Pana atunci nu, pentru ca este o alta lege in madularele noastre, care ne tine robi pacatului (temple goale).

    Da, si atunci va fi posibil sa cazi, insa niciunul dintrei cei vindecati complet de lepra pacatului (prin scrierea Legii Duhului de Viata in templul inimii regenerate) nu va mai cadea (Apocalipsa 22:11).

    Atunci, in ziua aceea, tapul Azazel va fi scos afara din „tabara”, expulzat din tabara sfintilor, din noul Ierusalim (care nu este o cetate cu ziduri materiale). Pietrele vii vor fi vindecate, restaurate, aduse la starea originara din momentul creatiei, chiar daca pentru o scurta durata (a plagilor finale) trupurile lor nu vor fi glorificate (supuse neputrezirii) Ioan 6:63.

    Nu conteaza semnul fiarei, conteaza doar sigiliul Viului Dumnezeu.

    Ochii doar la Hristos, in El este Calea.

    El este adevaratul „portal”, El este adevaratul Báb, poarta prin care intra oile in Imparatie, Calea prin care oile sunt facute asemenea Lui. In Fiul era Imparatia, pentru ca unde se odihneste Imparatul, acolo este si Imparatia (Luca 17:21).

    Daca El a fost divin si si-a luat un trup aici pe pamant, in vecii vecilor nu vom fi facuti asemenea Lui, caci noi nu suntem divini si nu vom fi niciodata divini. Toti sfintii vor fi „in Hristos”, adica unsi/plini cu untdelemnul divin: Duhul Sfant. Pe Calea aratata in al doilea Adam (Om), uns/plin cu Duhul Sfant.

    Duhul Sfant, care este divinitate, NU poate sa unga alta fiinta divina, nu se poate odihnii in alt Dumnezeu!

    Ca sa fi Om trebuie sa fi o „locuinta”/un templu viu in care Creatorul sa se „odihneasca”/sa locuiasca. De aceea este personal, nu cum crede crestinatatea habauca: „personal Jesus”.

    Este personal, pentru ca se „casatoreste” cu fiecare Om: cei doi vor fi un singur trup. NU doar colectiv ci si individual/personal. De aceea nunta umana este o taina pentru nicolaiti, care citesc balarii la nunti si nu inteleg absolut nimic din Cuvant.

    Uman + Divin = Hristos (doua naturi diferite, fiind una intr-un singur trup)

    (H+) = (Humanity+softul/duhul fiarei) aceasta este singularitatea pe care incearca demonii sa o realizeze (Apocalipsa 16:13).

    Cand Nunta s-a realizat pentru prima data de la divortul din Eden, in al doilea Adam (la conceptie – Matei 1:18), atunci aceasta taina s-a spulberat!

    Taina a fost si este lucrarea Diavolului, el nu vrea ca omul mort in pacat (o locuinta goala) sa afle ca exista salvare. Singurul care se ocupa cu taine (oculte) este Satana (marele arhitect al Matrix-ului).

    Dumnezeu nu tine absolut nimic in secret fara de creaturile Sale:

    Ioan 15:15 – „Nu vă mai numesc robi, pentru că robul nu ştie ce face stăpânul său, ci v-am numit prieteni, pentru că v-am făcut cunoscut tot ce am auzit de la Tatăl Meu.”

    Salvarea a fost aratata in Mijlocitorul, in cineva la mijloc: Om partas de natura divina, plin de toată plinătatea Dumnezeirii.

    Aberatia demonica din anul 325, transformata in dogma cre(s)tina, este motivul pentru care astazi, in 2024, suntem inca pe pamant si ne frangem mainile neputinciosi. „Oamenii îşi vor da sufletul de groază în aşteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ„.

    Fiul nu apartine Matrixului. (Ioan 14:30)

    Niciun singur bit de informatie/duh satanic nu era in al doilea Adam. In Fiul Omului exista scrisa/instalata doar o singura Lege, un singur OS = Duhul Sfant. Legea Duhului de Viata era scrisa complet in trupul sau („marele arhitect n-are nimic în Mine„).

    Capul isi asteapta trupul/Biserica…iesiti afara din Matrix (biserica corporatie care se inchina la Baal)!

    Apocalipsa 18:4 – „Apoi am auzit din cer un alt glas, care zicea: „Ieşiţi din mijlocul ei, poporul Meu, ca să nu fiţi părtaşi la păcatele ei şi să nu fiţi loviţi cu urgiile ei!”

    Apreciază

    1. vaivoua spune:

      Femeile nasc oameni cu barbatii lor. Dumnezeu poate sa se intrupeze si din aer dar a ales Femeia ca sa arate ca respecta legile Creatiei Sale si ca omul e nascut ca sa fie liber. S-a facut Om ca sa fie modelul eliberarii prin jertfa pt oamenii nascuti din femei. Cei nascuti din stiinta nu intra in vederile Sale.

      https://www.crestinortodox.ro/sfaturi-duhovnicesti/omul-dumnezeu-omul-68508.html

      Apreciază

  2. Lolek B spune:

    Daca s-a facut Om, nu il poate ajuta pe Om (Adam 1.0) cu absolut nimic.

    Cand esti Dumnezeu si ti-ai luat un trup omenesc, este normal ca traiesti in neprihanire, ca nu poti fi ispitit, ca nu poti sa mori, ca poti face orice minune, samd.

    Insa pe mine ca pacatos NU ma ajuta cu nimic! Pentru ca eu sunt om despartit de Dumnezeu, iar legea pacatului si a mortii, care este instalata in mine de la nastere, NU imi permite sa tin o lege dumnezeiasca. Nu ca nu vreau, NU pot (Romani 7:23). Este o aspra robie.

    Nu poti tine o lege dumnezeiasca, daca LEGEA nu este instalata in tine in locul legii pacatului si a mortii.

    Asta a fost Joshua/Iisus din Nazaret, fiul tamplarului: un om in care LEGEA s-a instalat/a fost scrisa inca de la conceptie.

    Duhul Sfant este LEGEA, este Dumnezeu.

    Iisus Hristos (Adam 2.0) este Fiul lui Dumnezeu, nascut din fecioara (samanta femeii), din samanta lui David, din samanta lui Adam 1.0 cazut, in care LEGEA a fost (in)scrisa de la conceptie (exact ca in Adam 1.0 la creatie).

    Isaia 9:6 – „Căci un Copil ni S-a născut, un Fiu ni s-a dat şi domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii.”

    Daca Iisus (Adam 2.0) a fost om, in care a locuit trupeşte toată plinătatea Dumnezeirii, atunci poate fi salvarea lui Adam 1.0, poate fi Calea prin care noi toti putem fi salvati.

    Adam 2.0 este restaurarea lui Adam 1.0, este aducerea la starea initiala, asa cum l-a facut Dumnezeu. Nu exista altceva in afara legamantului vesnic. Vesnic, adica NU se schimba (Maleahi 3:6). Legamantul vesnic este acesta: Adam (Omul) a fost creat sa fie o locuinta a Creatorului.

    Adam 1.0, creat ex nihilo un templu al Creatorului, a ajuns un templu gol, in urma divortului din Eden, in urma deciziei sale de a urma pomul gnozei (sa ajunga ca Dumnezeu). Atunci Duhul Sfant a fost izgonit afara din Adam 1.0, dupa exemplul lui Satana (tatal/initiatorul minciunii = hula impotriva Duhului Sfant = pacatul care aduce moartea a doua, definitiva).

    Adam 2.0 a fost nascut un templu al Creatorului si a ales sa ramana asa, pana la moartea pe lemn, in ciuda tuturor ispitirilor demonice sa se desparta de Tatal care locuia in El.

    Iisus Hristos, Mielul lui Dumnezeu ne arata catre jerfta suprema a Mielului injunghiat de la facerea lumi (apartia pacatului in tatal minciunii).

    Cine nu intelege acest lucru elementar, NU iese din Matrix.

    Hint: Neo stia ca este ceva in neregula cu Matrix-ul in care traia, insa pana nu a venit cineva din afara sa-l extraga, nu a putut sa paraseasca stupul borg.

    Nicolaitii de la 325 e.n. habar nu au avut ce lucrare demonica au facut rastalmacind sfanta Scriptura. O sa le crape fetele de rusine si vor scrasni din dinti (Matei 7:21-23). Pentru ca nu au inteles ce inseamna sa „cunosti” pe Domnul, nu au inteles conceptul Nuntii (unirea intima intre doua naturi diferite in urma careia rezulta o viata noua), nu au inteles metafora casatoriei, pentru ei a ramas o taina pana in ziua de astazi.

    Fiecare generatie este sub obligatia sa cerceteze pentru ea Cuvantul revelat si sa nu mearga pe dogmele inaintasilor. Este OBLIGATORIU.

    Ieremia 29:19 – „pentru că n-au ascultat cuvintele Mele’, zice Domnul, ‘ei, cărora în nenumărate rânduri le-am trimis pe robii Mei, prorocii, dar n-aţi vrut să ascultaţi’, zice Domnul.”

    Ieremia 25:4 – „Domnul v-a trimis pe toţi slujitorii Săi prorocii, i-a trimis dis-de-dimineaţă, şi n-aţi ascultat, n-aţi plecat urechea să ascultaţi.”

    Ezechiel 46:15 – „În fiecare dimineaţă vor aduce astfel mielul şi darul de mâncare împreună cu untdelemnul, ca o ardere-de-tot veşnică.»”

    In fiecare „dimineata”, adica in fiecare generatie.

    „o ardere-de-tot veşnică”

    Mielul de jertfa este o ardere-de-tot veşnică, NU mai exista, a disparut din existenta sa vesnica!

    Cand Dumnezeu a dat, a dat si NU mai are! (Ioan 3:16)

    Asta a facut pacatul, L-a omorat pe Fiul lui Dumnezeu, cel de o fiinta cu Tatal.

    Iisus Hristos a murit pe lemn de moartea somn si dupa 3 zile Dumnezeu L-a inviat si este Viu!

    Iisus Hristos NU a fost o ardere-de-tot veşnică!

    Este Viu, slavit sa-I fie Numele!

    Mielul junghiat de la „facerea lumi” (momentul in care Lucifer a comis hula/divortul impotriva Duhului Sfant) si-a dat viata vesnica, ca pentru un timp (de har il numeste inspiratia) fiintele despartite de Legea Duhului de Viata sa poata exista pana isi iau deciziile. Altfel mureau instantaneu la izgonirea Duhului de Viata din templele sufletelor lor (Geneza 2:17). Blestemul mortii a doua (difinitive, din care nu mai exista intoarcere) l-a suportat Fiul/Mielul lui Dumnezeu, ca ingerii cazuti si ulterior omenirea pacatoasa (Dumnezeu cunostea ce urma sa se intample cu noua Lui creatie) sa poate exista temporar in lipsa Duhului de Viata din fiintele temple goale.

    Iisus Hristos este mostenitorul de drept al Fiului lui Dumnezeu (asa cum explica apostolul Pavel si asa cum insusi Mantuitorul spune despre El in pilda Fiului de Imparat, etc.).

    Drept urmare are toate atributele prin MOSTENIRE: este Fiul lui Dumnezeu, este Mielul lui Dumnezeu, este Izbavitorul omenirii pacatoase, este Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii.”

    A mostenit un tron, un nume si o coroana.

    Tronul, numele si coroana Fiului lui Dumnezeu, Cuvantul, Mielul.

    Sta la dreapta Tatalui, un Om infiat in familia divina a lui Dumnezeu/Elohim (Tatal si Duhul Sfant).

    Citeste cu atentie primele capitole din Geneza, acolo exista o singura putere la lucru, Elohim (la plural, cel putin doi): Duhul Sfant, in perfecta unitate cu Tatal. Cuvantul a zis („sa facem”) si Duhul Sfant a adus totul la existenta/viata, in deplina armonie cu Tatal ceresc.

    Adam 1.0 trebuia sa ia locul ramas vacant in guvernarea divina. De aceea Adam 1.0 a fost facut „dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu”: putea sa dea viata dupa propria placere/dorinta. Doar Dumnezeu avea aceasta prerogativa, niciun inger sau fiinta creata nu are si nu va avea aceasta putere. Adam 1.0 trebuia sa ia locul Mielului injunghiat al lui Dumnezeu iar familia umana locul ingerilor cazuti. Adam 1.0 trebuia sa fie Mostenitorul. Toata istoria pacatului lui Lucifer si a ingerilor cazuti se putea termina atunci, daca Adam 1.0 nu cadea, daca ramanea in legamantul cel vesnic, daca LEGEA ramanea in el.

    Pentru ca Adam 1.0 a cazut si toti urmasii sau s-au nascut temple goale, Dumnezeu a adus la viata pe Cel numit Iisus din Nazaret, al doilea Adam (Om), Adam 2.0, Capul, Prototipul.

    Prototipul, inaintemergatorul in locul preasfant acolo unde se facea ispasirea, stergerea pacatelor poporului adunate pe perdeau de la templu din prima incapere (locul sfant). El primul si trebuia ca si noi sa mergem dupa El, pe singura Calea consacrata de pasii lui Hristos catre desavarsirea crestina. Doar ca noi ne-am oprit, Efes-ul (biserica ucenicilor) si-a parasit dragostea dintai (revarsarea Duhului Sfant in ploaie timpurie de la Cincizecime). Am mers pe calea slujbelor de la templu, pe calea indreptatirii de sine prin faptele legii, sub indrumarea lui Iacov si cu acordul tacit al lui Petru si a celorlalti apostoli. Daca ei nu isi paraseau „dragostea dintai” si ar fi inteles despre ce vorbise Mantuitorul si ce le explica apostolul Pavel (despre care Petru se plangea ca sunt „unele lucruri greu de inteles”), Nunta Mielului s-ar fi implinit chiar cu ei si Parusia s-ar fi produs in timpul vietii lor. Si noi astazi nu am fi stat panicati: „aoleu, vine semnul fiarei!”

    Adam 2.0 este primul de dupa Adam 1.0 care a fost un templu viu, o locuinta permanenta si deplina a dumnezeirii prin Duhul Sfant.

    Daca nu urmeaza sa apara si un Trup, Capul nu poate sa vina, pentru ca nu are cu cine sa se uneasca/casatoreasca.

    Dumnezeu a promis ca va aduce la viata un Trup, pe picioare, intr-o singura zi (Zaharia 3:9, Ieremia 31:33-34, Ezechiel 11:19, Ezechiel 36:26-27, Zaharia 13:1-2), o Biserica care sa se „casatoreasca” cu Mirele, la Nunta Fiului de Imparat, astfel incet „cei doi sa fie una”, un singur trup (Ioan 10:30), prin care curge aceeasi Viata: Duhul Sfant!

    @vaivoua,

    Totul este gata, poftiti la Nunta!

    Nu mai este nimic de facut, nici din partea cerului, nici din partea noastra. Trebuie doar sa avem credinta lui Iisus, macar cat un bob de mustar…atunci Dumnezeu va avea dreptul sa ne vindece de lepra pacatului.

    Apreciază

    1. vaivoua spune:

      Este si Om si Dumnezeu, are doua firi si doua vointe care lucreaza impreuna. A suferit ca om si a lucrat ca Dumnezeu. De ce? „Fiti sfinti precum este Tatal vostru din ceruri” Doar unul ca ei putea sa le arate calea si sa ajunga la inima lor, ca un frate nu ca un stapan intangibil…ajutorul e invatatura adevarului despre El cu care fiecare trebuie sa urce pe scara desavarsirii, sa se faca conlocuitor cu El. Crucea e efortul propriu, e urcusul/lupta/razboiul cu lumea.

      Apreciază

  3. Lolek B spune:

    Este Om partas de natura dumnezeiasca, Dumnezeu prin mostenire/infiere in familia divina, pe tronul ramas liber la moartea Mielului injunghiat din clipa aparitiei pacatului.

    Pe tronul universului necazut sta al doilea Adam, la dreapta Tatalui.

    Crestinatatea nu intelege ce imensa onoare a facut Tatal ceresc neamului omenesc si care este pretul pe care L-a platit. Cand va intelege, pentru marea majoritate va fi prea tarziu.

    Esti sub datoria sa studiezi sub maslin, „fiecare la rândul cetei lui„, acum ai auzit si nu mai poti spune: „nu stiu”. Decizia iti apartine, samanta a fost aruncata in „teren”, cresterea o da doar Duhul, functie de ce alegi. Nu datorezi nimic, nimanui. Este doar intre tine si El.

    Sper sa ne vedem la Nunta Mielului.

    Apreciază

    1. vaivoua spune:

      Doamne miluieste!

      Apreciază

Lasă un comentariu