Omul 2.0-icoana digitala. In duminica ortodoxiei, crestinii biometrici infranti de erezia identitatii virtuale sarbatoresc vechea identitate

Biserica pierde Botezatii, Fiara castiga numerotatii.

Erezia digitala a cuprins Biserica mai rau decat in vremea imparatilor bizantini alesi de talmudisti si uratori de icoane. Babilonienii urasc icoana viului real pt ca le strica contabilitatea lumii abstracte creata de ei, ca sa nu fie descoperit adevarul. De la emisiunile ”crestine” se aude: „IA e buna pt comunitate, 666 e un numar pt eficienta serviciilor publice, portogelul digital nu e de la antihrist e de la universitati de top, asistenta sociala e religia statului si asiguratii sunt jertfele bine placute evolutiei, screeningul la orice semafor sau stalp de iluminat e bun pt siguranta, stiinta il descopera pe Dumnzeu….”. Asiguratii sunt detinutii, vreti dovezi? Dependenta atrage indolenta.
Intre izgonirea din Rai si Duminica dreptatii credintei e o saptamana, ar trebui sa insemne restaurarea Creatiei, in fiecare zi sa daramam un mit al aceste false realitati prezentate de carti si propaganda. Sa cautam adevarul despre fiecare cap si coroana a fiarei daca ne pretindem drept credincosi si cinstim dreptatea si adevarul (precum psalmistul). Ce s-a intamplat in aceasta saptamana de a cazut omul din Rai? Cum de a aflat ca e in pielea goala? De la un mar sau de la o educatie de lunga durata-”saptamana CONTRAFACERII”- oferita de un negustor de fructe din pomul cunoasterii? Adica l-a facut Domnul orb si cunoasterea i-a dat vedere? Ce fel de vedere? Luciferica? Pana la haina de piele trebuie sa fi fost uciderea de animale, jertfa de sange cea urata de Dumnezeu care iubeste duhul liber-smerit. A fi dezbracat e nestiintific, deci a aparut morala in „saptamana tragica”. A fost adusa in rai etica determinista de un cineva viclean si asa a aparut Societatea comerciala „lumea”. Asa a pierdut omul suveranitatea acceptand cunoasterea de la o Societate militara cazuta din ceruri, la fel cum accepta azi pierderea suveranitatii ca oameni prin aderarea la tratate si contracte internationale. Aderarea la Societatea internationala inseamna acceptarea contabilitatii internationale si a religiei cunoasterii…inseamna NU ME RO TA REA fiintelor=noua iconografie cibernetica! Dreapta credinta crede in Adevar, da? Adevarul e ca omul poate fi si clonat binar si codificat de catre Societatea armata a Fiarei daca isi doreste alt stapan decat Hristos Adevarat, icoana vietii. Dreapta credinta inseamna dreapta inchinare la Adevar, care are trup si suflet. Matematica e abstractizare, nu exista adevar in metamorfoza identitatii transferata din templul facut de Dumnezeu in templul creaturii facute de om.

Duminca ortodoxiei e Duminica icoanei celui uns in numele lui Hristos, e duminica omului real si nepieritor, nu a unor carcase a caror indentitate sta in registrul fiarei. Identitatea reala nu poate fi despartita de omul-viu. Ne identificam prin chip real-fizic si ne asemanam prin nume-vointa in duh. Alta identitate nu exista decat la obiecte si marfuri. Ce e drept cand tinem in maini icoane ale mantuitzilor dar mergem cu pasaport biometric ca sclavii si icoanele noastre stau in Creierul Fiarei? Asa ceva pot face doar cei care iau ad literam obraz intors= ascultare de stapanire si credinta dreapta=obraz intors. De cand drept inseamna aplecat si fricos? De la data contractului jertfel de sange? Ce e drept cand tinem Crucea dar apartinem unui container de date personale a cooperativei PPP? Nu era firesc sa aiba Crucea putere asupra vrajitoriei sociale? E drept sa stai in fata icoanei Maica Domnului cu Pruncul dar sa ne ducem fiicele sa nasca prunci numerotati, vaccinati si prelevati genetic? Ortodoxia e lumea chipurilor vii. Icoana e imaginea chipului celui viu, mortii n-au icoana ca nu sunt in lumina, nu pot fi vazuti. Ce face leviatanul cu chipurile vii? Le da numar prin definire numerica si le creaza dosar de robi. Adam a primit puterea sa defineasca totul, nu un contract de societate, Raiul nu e Societate, Duhul Sfant nu e un Contract de Societate. Unu-i Unul, alta-i alta. Urmasii lui Adam au pierdut acest drept in favoarea unei societati comericale „Lumea”, care cica are contract social si vrea sa treaca la contractul 2.0. bazat pe alt fel de icoane, cu o identitate izvorata nu din sine, ci de la terti.

Doar cei care se silesc si au constinta vie se elibereaza. Nu au chipuri fricosii, nici cei care fac binele in numele statului. Lumea e o Societate Comerciala si icoanele ei sunt imagini tehnice stiintifice ale resurselor umane. Dac nu era Sf. Botez, nici dupa moarte nu aveam sanse la chip-viu. Dar sunt multi care nici in aceasta viata nu voiesc sa aiba chip real. Ei cand spun rugaciuni, in loc de icoana ar trebui sa spuna „persoana”…asta e marturisirea dreptei credinte dupa teoriile parintelui stat. Ei se roaga persoanei fizice care a creat persoana juridica. Raiul e al suveranilor, adica al chipurilor vii, iadul e al robilor, adica al mortilor numere in registrul civil, activi ori decedati. Tuturor le va fi redescoperita Constiinta ca sa se prezinte la Judecata. Invierea de obste e mai intai in duh si adevar si apoi in trup, ca mai intai se intareste sufletul si pe urma se vindeca trupul.
E drept sa fie dreptul credincios sclav? Atunci inseamna ca stapanul e nedrept si e potrivnic lui Dumnezeu. Nu si in logica bisericii institutionalizate care doarme in pat cu fiara. Cine nu apara chipul-viu al omului nu apara nici icoana si poate sa se multumeasca ca e un numar. Daca ortodoxia e dreptate, biserica de ce nu lupta si se lasa mituita si folosita la o evanghelizare social-stiintifica?? Cei mai multi te-ar alunga cu pietre daca le spui ca traiesc ca sa faca din numarul numelui lor un numar castigator in jocul de Societate. „Ce important sunt, sunt bun, fac bine, stiu sa folosesc eficient numarul numelui meu si il bag in relatii de amplificare (producere/inmultire) cu alte numere din multimea lumii si pun umarul la dezvoltarea Leviathanului!” Pentru ei icoana e imagine care poate sa fie creata si de cibernetica, nu e chipul celui viu lasat in dar de Dumnezeu. Acestia se obliga fara sa semneze cu mana ceva real cu cineva real in fata lor, ei sunt tokenuri in relatie cu alte tokenuri, cararile lor sunt imaginare; iar Botezul e o traditie, nu o taina care elibereaza de robia Societatii. Toti acestia dupa ce isi Boteaza copilul le spun „dute copile sa slujesti statului, continua pacatul stramosesc ca sa traiesti bine”.

Un pelerinaj cu buletine si certificate digitale ID, la mana sau pe frunte stocate in cloud pt ”autenticitate”, nu poate fi o sarbatoare a chipurilor mantuite, ci unul al crucilor personale-numerotate. Se poate tine si in digital, cu avataruri, cum se poarta marsurile si adunarile de azi. Adevaratii marturisitori poarta crucea neamului robit in carca lor reala, de aia sufera, o cruce grea, cu nume de neam si tara, fara numar. Hristos a luat crucea datoriilor nedrepte puse in carca poporului, institutia bisericii e obligata sa faca la fel, ca Biserica nu e din lume, nu e sub organizatia militar-monetara Statul.

Toata viata pamanteasca e o lupta cu nedreptatea, iar aceasta lupta se cheama Credinta. Minciuna e cauza pacatului, deci toata legea omeneasca este pacat si lumea zace sub talpa celui rau. Degeaba citeste institutia Psalmii, ca nu face nimic pentru dreptate, tace si se preface ca il lasa pe Dumnezeu sa aseze lucrurile si uita ca omul a fost facut sa isi manifeste vointa si sa puna in valoare constiinta divina, doar asa se inmulteste harul si se face cunoscuta imparatia lui Hristos. Toti dreptii si proorocii au spus adevarul in fata puterii politice militar-comericale. Constiinta nu se supune legii internationale si protocoalelor. Si liber si simpatizant al lumii nu se poate.

Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteţi din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăşte

Evanghelia zilei

Icoana identitatii e chipul celui viu si real. Aparand Botezul va aparati de antihrist. Refuzand domiciliu virtual si entitate cibernetica, pastrezi Botezul. Tara sa fie condusa in numele Adevarului-fiinta-vie-Fiu al Omului, statul sa se duca pe pustii. Persoana-fizica-numar e pt templul fiscal, omul e pt Biserica. Chiar daca fiecare functionar crede in Hristos, sunt pe lista iadului pt slujirea lui mamona. Pocaindu-te tu si nepasandu-ti de restul, nu se salveaza neamul, iar tu vei fi judecat cu tot cu neam si vei lua pedeapsa neamului la judecata neamului din care esti, asa cum pierde Messi(a) cand pierde echipa.

2 comentarii

  1. Lolek B spune:

    https://t.me/vaivoua/6080

    Enoh si Ilie sunt acum temple vii ale Duhului Sfant, au trupuri glorificate, nesupuse putrezirii. Sunt nemuritori pentru ca Viata locuieste in ei. FOREVER!

    Nu o sa vina niciun Ilie si niciun Enoh, sunt basmele nicolaitilor habauci= biruitorii laicilor.

    @înaintemergătorii celei de-a Doua Veniri a lui Hristos…sunt cei 144.000, Mireasa lui Hristos. Ei vor da marea strigare lumii, ca sa inteleaga cine este Baal (Antihrist) si cine este Iisus Hristos. Nu va fi ceva de declarat, va fi ceva de aratat. Cei 144.000 vor arata omenirii cum traiesc oamenii care au fost facuti asemenea fratelui lor mai mare: temple vii ale Duhului Sfant. In sfarsit va aparea o Biserica/trup asemenea Capului, fara pata, zbarcitura sau ceva de felul acesta. Apare continuarea intruparii lui Hristos. El primul, inviat dintre cei morti, si noi cei vii dupa/facuti/inviati/unsi ca El, la Nunta Mielului, in ziua aceea = marea zi a ispasirii pentru cei vii.

    1 Corinteni 15:20 – „Dar acum, Hristos a înviat din morţi, pârga celor adormiţi.”

    1 Corinteni 15:21 – „Căci dacă moartea a venit prin om, tot prin om a venit şi învierea morţilor.”

    1 Corinteni 15:22 – „Şi după cum toţi mor în Adam, tot aşa, toţi vor învia în Hristos,”

    Primul Adam = Om. Om care a acceptat divortul de Dumnezeu, hula impotriva Duhului Sfant, un templu ramas gol.

    Al doilea Adam = Om. Om care a ramas in casatoria/nunta cu Dumnezeu, o locuinta/templu al Duhului Sfant.

    Toti mor in primul Adam/Om si credinciosii sunt inviati in al doilea Adam/Om Hristos. In cei 144.00 se va produce „in Hristos”, ungerea de sus la ploaia tarzie, revarsarea deplina a Duhului Sfant. Vor fi o locuinta a Duhului Sfant, plini de Duhul Sfant, asa cum a fost Capul/Inaintemergatorul pe calea consacrata catre desavarsirea crestina.

    Om uns cu Duhul Sfant = Hristos = Mesia = Cel Uns.

    Nu poti sa ungi cu Duhul Sfant o fiinta divina!

    Dumnezeu Fiul nu poate fi o locuinta a lui Dumnezeu Tatal prin Dumnezeu Duhul Sfant.

    Iisus Hristos este OM partas de natura divina, plin de toata plinatatea Dumnezeirii, un templu al Duhului Sfant. Este al doilea Adam.

    Trup = Adam = Om = carne din carnea noastra, sange din sangele nostru, din spermatosul lui David, dupa trup.

    Doar nicolaitii habauci (membrii ai clerului pagan convertit la „crestinism” cu numele) au putut sa debiteze o astfel de „dogma” demonica (Dumnezeu-Om). Iata antihristii care se ocupa de nimicuri.

    22 Ioan 1:7 – „Căci în lume s-au răspândit mulţi amăgitori, care nu mărturisesc că Isus Hristos vine în trup. Iată amăgitorul, iată antihristul!” Ioan 1:7

    De pe vremea apostolilor incepuse inselaciunea Satanei cu privire la natura Domnului Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.

    Cei doi martori din Apocalipsa sunt VT si NT = sabia cu doua taisuri.

    Nu observi cum toata lumea se pregateste sa arunce la lada de gunoi, a istoriei pacatului, acesti doi martori?

    Urmareste calm desfasurarea evenimentelor, sunt in fata noastra.

    Lasa fuga la munti, de aceea va avea grija Izbavitorul nostru, la momentul potrivit. Noi trebuie sa ne refugiem acum la „muntii credintei”. Privirea doar la Hristos!

    Dumnezeu sa ne intareasca si sa ajute necredintei noastre!

    Apreciază

    1. vaivoua spune:

      Ilie si Enoh o sa fie pt ca nu va avea cine sa scape turma. Ca de ar avea, nu ar veni. Ca nu vor avea aceleasi nume, cum a fost cu Ioan Botezatorul, e tocmai pt a filtra si mai bine pe cei cu ochi duhovnicesti de ceilalti care iubesc aceasta societate. Ilie si Enoh sunt niste puteri pe care omul nu le-a pierdut, sunt latente sau ascunse. Vor fi doi cu aceleasi puteri, sau chiar ei, care vor da curaj turmei, Dumnezeu stie, dar vor fi. E alta taina pe care nu trebuie s-o analizam ca avem despre noi destule de rezolvat…

      Apreciază

Lasă un comentariu