Suntem vizitatori si vestim imparatia de Sus. Evanghelia zilei de post

Nu suntem din jurisdictia aceasta, ci din cea de Sus. In aceasta se cuprinde toata invatatura Bisericii. Legea lumii e faradelege. De la nebunii care fac defintii se ajunge la imagini colective si la legi; fara ele n-ar exista pacatul pt nu s-ar manifesta duhurile in minte, caci de la mintea colectiva vine faradeleagea, „de la carma mintii pleaca totul”. Mintea innoata in marea mintii colective in care se joaca „balaurul acesta pe care l-ai zidit”. Spuneti si altora, altfel nici cei alesi nu se vor mantui, iluzia societatii e uriasa. Jurisdictia aceasta e o perceptie falsa impachetata in alta perceptie falsa, nicio reforma nu o va face buna, ordinea ei e doar in cutia (universul) in care s-au definit matematic teoremele care duc la lumea holograma. Ce se naste din minciuna nu inghite adevarul. Ne voia de ordine e invaluita de ne voia de cunoastere, care e invelita cu ne voia de mantuire, care e infasurata in ne voia de ascultare: mecanismul inselarii voii prin ne voire/obligatie => resetarea constiintei si anularea voii. Final. Ne voia e blestemul obligatiilor, s-a pierdut Darul primind cunoasterea rationala. De aceea stapanitorul acestei lumi si societatea lui umbrela nu au nimic din Hristos si din imparatia Lui. Suntem vizitatori. Vizitatorii nu sunt sub regulile si statutele acestei jurisdictii. Jurisdictia aceasta isi ucide vizitatorii pentru ca ii sunt dusmani, au ce nu au membrii inregistrati sufleteste in registrul colectiv, au suflet viu si nu se inchina sistemului holografic. Legea e un sistem holografic legitimat prin frica. Suntem din imparatia bucuriei. Dupa ce legea lumii va fi data la o parte ca un sul toate se vor umple de bucurie si pamantul se va innoi imbracat cu adevarul.

Imparatia cerurilor se va asemana cu zece fecioare, care luand candelele lor, au iesit in intampinarea mirelui.Cinci insa dintre ele erau fara minte(lucra in ele mintea colectiva), iar cinci intelepte (au pastrat constiinta vie). Caci cele fara de minte, luand candelele(CV-ul), n-au luat cu sine untdelemn(faptele bune ascunse de registrele contabile ale lumii). Iar cele intelepte au luat untdelemn in vase(vasul=identitatea intangibila si inalienabila/realitatea vie), odata cu candelele lor….

Evanghelia zilei

Iar cele intelepte, care erau in vizita pe pamant, au spus celor din lumea aceasta: mergeti si faceti bine dupa legile jurisdictiei voastre, binele vostru este un schimb vanzare-cumparare, noi nu ne bagam in obiceiurile si legile voastre, suntem libere sa nu ne supunem legilor voastre, asta e Crucea de iesire din Ierusalimul vostru de jos, din biserica care se supune legilor lumesti.

ps: incalcat canon, 2 catisme/zi + abtinere de ecran, Doamne ajuta!

Lasă un comentariu