Stadiul pecetluirii: avansat

Dacă vă gândiți la pecete ca simbol/număr aplicat persoanei o sa fiți toți înșelati de duhul fiarei, va fi prea târziu. Puterea inchinarii sta in duh nu in semn, oamenii au cedat pt ca „asta inseamna dezvoltare”. Nu este nevoie de semn pe mână/frunte ca să vorbești cu demonii si să crezi că te ajută un „limbaj de modelare” să fii mai destept. „Limbajul” este puterea templului (cunoasterii/puterii) in care stau puterile demonilor (cele 72 puteri).

In duhul fiarei este tot omul care a primit să iși vândă secretul propriului trup și suflet, nu-l interesează dacă sistemul știe tot despre el, e în armonie cu „Lumea”, e „fiinta sociala”. Fiinta sociala are numar si cont, pe cand contul Omului e in Dumnezeu, in Cruce. Numărul il au toti, nu este pe față și legal pt că e disimulat într-o combinație de date, dar va fi pe măsura ce oamenii vor ceda și se vor îmbăta cu facilitațile economiei digitale.

IA va schimba gandirea oamenilor si valorile. Masina ne intelege pe noi cum gandim, noi nu o intelegem pe ea cum ajunge la concluzii“…”[AI] algorithms, being mathematical interpretations of observed data, do not explain the underlying reality that produces them. Paradoxically, as the world becomes more transparent, it will also become increasingly mysteriousIA are rol de mandat (administratorul oamenilor/aka chipul fiarei): „[AI] depaseste automatizarea.. IA se ocupă cu scopuri; își stabilește propriile obiective.”

– Kissinger H. – https://www.theatlantic.com/magazine/archive/2018/06/henry-kissinger-ai-could-mean-the-end-of-human-history/559124/

Până în 2030 se popularizează și legalizează pecetea, vor fi toate codificate, după 30 o să intrăm în etapa „transparenței” minții individuale și a relației intime cu IA. Mi-a spus un prieten cum în 2021 i-a aratat un ofițer acoperit pe laptop toată viața profesională sub forma unui arbore cu diagrame cu tot ce a semnat și ce clauze și-a asumat, valorile rulate. Suntem într-un sistem 3D de observare si clasificare. e-ID-ul legitimează acest sistem. Foarte puțini înțeleg profețiile, nu au noțiunea codului în care oamenii iți exprimă sentimentele. Limbajul în care vorbim este falsificat din vremea primului Babilon, nu vom afla adevărul și nu ne vom elibera de taina fărădelegii cu traducerea literală a profețiilor, trebuie ințelese durerea si imaginile pe care le-au văzut profeții. Citiți ce spunea acest insider în 2022 în captura de sus. În 2020 discutam cu un prieten din cercetare avansată despre sistemul paralel de calcul pe care îl are fiecare procesor; măsurând internetul și folosind politici de securitate ajută puțin să te protejezi de sistemul militar, dar nu și de IA și de creditul social.

Doamne, auzi rugăciunea mea de ieșire de sub taina fărădelegii, ascultă cererea mea de eliberare din mreaja sistemului, intru credincioșia Ta; auzi-mă întru dreptatea Ta. Să nu intri la judecată cu robul Tău, că nimeni din cei vii nu-i drept inaintea Ta, repetați. Nu-i drept inaintea Ta, dar sta drepti inaintea lor, asta-i duplicitatea omului civil. Vor scăpa de judecată numai aceia care refuză să faca parte din sistemul de metaidentitate în blockchain. Apărați-vă numele de Botez de fiu al lui Dumnezeu care e mai presus decât un sistem inteligent de clonare și resetare a ființei pe baza digitalizarii ei. Cel mai important e să rezistăm cedării proprietății private a trupului și sufletului descompuse în date și predate fără nicio remușcare duhului fiarei. Ne trebuie niște organizații care să restaureze dreptul și codificarea limbajului de drept, respingerea totală a limbii engleze (si neologismelor) care e limba maternă actuala a duhului fiarei, repunerea în educatie a limbii latine și restaurarea limbii protoromanești. Cabala a mistificat percepția realitătii dezvoltând limbajul pe care il folosim azi în Societate. Nu vorbim in adevăr, vorbim in cod. Toate pleacă de la Cuvânt. La început a fost Cuvântul, la sfârșit a ramas codul! In Societate- ca funcție procedurală, sau in afara ei-cu toata Biserica- ca făclie de lumină, iată Calea: postul negru de sistemul limbajului cod. Ultragreu, dar la Dumnezeu nu e nimic cu neputință.

4 comentarii

  1. Lolek B spune:

    Legat de aceasta postare:

    https://t.me/vaivoua/6141

    vezi materialul de mai jos:

    Walter J Veith – Filiera islamica (16) (youtube.com)

    @Dacă vă gândiți la pecete ca simbol/număr aplicat persoanei o sa fiți toți înșelati de duhul fiarei, va fi prea târziu. Puterea inchinarii sta in duh nu in semn, oamenii au cedat pt ca „asta inseamna dezvoltare”.

    @Până în 2030 se popularizează și legalizează pecetea, vor fi toate codificate, după 30 o să intrăm în etapa „transparenței” minții individuale și a relației intime cu IA.

    Sunt absolut de acord cu tine.

    Popimea nu intelege ca lumea de dincolo (de perdea) este o lume a duhurilor, a soft-urilor.

    Exista doua cai, atat:

    • Calea aratata in Prototip = Capul = Hristos = Mesia = Unsul cu Duhul Sfant = al doilea Adam (OM 100%, nascut din femeie, in care a locuit de la conceptie Duhul Sfant 100%) = Imparatia cerurilor
    • calea duhurilor necurate = metaversul = blockchain

    Templu (al treilea) despre care vorbesc habaucii perciunati este cu adevarat locul bataliei: in „templu” este batalia Armaghedonului.

    https://t.me/vaivoua/6137

    Templul este sfanta sfintelor = locul preasfant = locul tainic in care se poate instala doar Duhul Sfant. Cine nu intelege despre ce templu/sanctuar este vorba, nu intelege unde se poarta razboiul, pornit in cer si continuat pe pamant.

    Acolo, in locul preasfant („sanctuarul” din trupul uman = templul viu), vrea sa se introneze Satana prin duhul tehnologiei IA.

    Daca acum, la finalul istoriei pacatului, omul nu va fi facut o locuinta a lui Dumnezeu prin Duhul, asemenea Capului/Fiul Omului/Prototipului, omul va fi fi conectat in metaversul duhurilor (softurilor) necurate IA, in lumea codurilor, in lumea codului masina, care cod masina este un limbaj (soft = duh). Nu exista a treia cale.

    Aceasta este o contrafacere formidabila, o pervertire (cu susul in jos) a Cuvantului creator, este o vrajitorie (pharmakia) a limbajului serpesc.

    Cei din vechime nu au avut limbajul nostru, insa noi acum intelegem perfect ce au vrut sa ne transmita, pentru ca Interpretul profetiei este Acelasi care a inspirat profetia: Duhul de Viata care era in Hristos Iisus.

    „Aici este cheia marelui conflict final dintre Hristos și Satana. În timp ce întreita solie îngerească adună pe poporul lui Dumnezeu în a doua încăpere a Sanctuarului, trei spirite necurate adună întreaga lume religioasă în prima încăpere a Sanctuarului. ‘Duhurile cele rele i-au strâns în locul care pe evreieşte se cheamă Armaghedon’ (Apoc 16:13-16).

    „Există o dovadă lingvistică prin care se poate înțelege că expresia armaghedon, în ebraică, este o transliterare din cuvântul moged (sau mo’ed), cuvânt asociat în general cu prima încăpere a Sanctuarului. Bătălia Armaghedonului este o încleștare finală de a întina Sanctuarul, pe de o parte, și de a curăți Sanctuarul, pe de altă parte.

    „De ce parte a acestei bătălii ne pregătim să stăm? Dacă respingem chemarea de a intra în locul prea sfânt spre a ne uni cu Hristos în curățirea Sanctuarului, ne vom întoarce în prima încăpere; acolo ne vom uni cu Satana în încercarea de a-L ține pe Hristos răstignit pentru veșnicie. Și vom face asta sub masca neprihănirii prin credință”. 

    Acesta este elementul definitoriu al razboiului: ce duh locuieste in om (templu)!

    Duhul Adevarului (viata vesnica) sau duhul fiarei (moartea vesnica)?

    Ioan 6:63 – „Duhul este acela care dă viaţă, carnea nu foloseşte la nimic; cuvintele pe care vi le-am spus Eu sunt duh şi viaţă.”

    Apreciază

  2. AdrianaCB spune:

    Buna ziua, Va scriu in afara subiectului. Joi, am avut niste treaba in Bucuresti, iar in statia de metrou Victoriei, la peronul spre Pipera (eu eram la celalalt peron) am zarit un afis, care m-a intristat. N-am putut sa-i fac poza si nici nu stiu daca mai este afisat si in alte locuri. Se facea reclama cred ca unui telefon mobil, iar pe verticala era scris : „Adevarat a Inviat”. Aveti idee cui ar trebui sa ne adresam sa-l indeparteze? Ar trebui Patriarhia sa se sesizeze? Multumesc frumos! Doamne ajuta!

    Apreciază

    1. vaivoua spune:

      E bine ce vreti sa faceti, chiar daca nu veti avea succes aici, se trece in Cartea Vietii. Va adresati in primul rand Bisericii institutionalizate, e datoria lor sa se apere de blasfemie. Apoi puteti scrie la ministerul transportyurilor care detine Metrorex care a perrmis magaria si la secretariatul de stat pt culte. Va va raspunde ca e un raport comercial intre societati si nu intra in competenta lor…ultima varianta…sfantul blestem ala din Psalmi, ca sa nu spuna invatatorii de lege ca suntem fundamentalisti. Chiar stapanii guvernului se lauda ca se trag din autorul Psalmilor.

      Apreciază

      1. AdrianaCB spune:

        Multumesc frumos! Doamne ajuta!

        Apreciază

Lasă un comentariu