Pecetea pentru copii

Atentie parinti! OMS vrea in 2022 vaccinul tatuaj. Guvernul este pregatit sa suporte si distrugerea tarii de dragul imunizarii.

OMS s-a postat defintiv deasupra guvernelor si intitutiilor nationale de cercetare si aprobare a medicamentelor si vaccinurilor. Lautarul Base trebuie sa fi primit felicitari de la directia kazara globalista pentru cat de rapid a adoptat legislatia sanitara internationala. Avem o tara ca afara care lasa aprobarea ‘vaccinurilor’, genele si datele biometrice pe mainile unor asociatii corupte si care merg pe incredere, nu fac nicio cercetare si analiza proprie, studiaza hartiile producatorilor si se spala pe maini. OMS si-a creat propriul organ de testare si aprobare a vaccinurilor ca sa introduca marcarea cu puncte quantum ceruta de iudeii druizi de la RIIA prin Bill Hates(care a finantat vaccinul cu puncte de carbon). Vaccinurile nu vor mai putea fi verificate de institute nationale pt ca asta inseamna timp pierdut in razboiul cu agentul patogen super inteligent (a fost prins iesind sub forma de gaz inodor si incolor pe sistemul de aerisire din mai multe locuri publice cu cazuri de covid). Nu ramane de facut decat ca Agentia Nationala a Medicamentului si ministerul sa ia protocolul de la alianta vaccinurilor si sa emita circulara. Desi sunt neacceptate international experimentele genetice pe om, alianta vaccinurilor si OMS merg pe mana vaccinurilor mARN. Tara poate sa fie distrusa, important este ca cei 0.05% din populatia cu comorbiditati si sa fie protejata de copii si tinerii din jurul lor, vinovati ca s-au nascut asimptomatici. Vaccinul tatuaj nu e nou, s-a scris si aici, insa noutatea vine de la OMS. Omenirea e preaplina de injectii, nu mai suporta, trebuie repede aduse variante „user-friendly” ca sa nu rateze societatile de bani si date cota de piata pe cei aproape 8 miliarde de locuitori. Diavolul spune ca lumea poate sa moara, dar nu inainte de copierea ei in virtual si crearea MetaSocietatii care va duce mai departe nazuintele religiei reincarnarii sufletului in altcineva facut de mana omului.

„WHO conduce(coordoneaza) ministerele nationale de sanatate…scopul este injectarea planetei…expertii independenti (racolati din facultate de noi) supravegheaza si avizeaza experimentele”

Solidarity Trial Vaccines e noua structura de testare rapida a serurilor. Orice vaccin nou este bun de scos pe piata in 12 luni prin schema acestei aliante, care in loc sa astepte cautarea a cateva mii de voluntari intr-o tara si testarea in 5 ani, face grupulete mai mici de voluntari in mai multe tari (va imaginati cum le face in tarile corupte). Cu 10 universitati care au primit granturi, 50 de oameni de stiinta si mai ales cu sprijinul sectorului privat de pe bursa, 200 de tari stau cuminti si asteapta sa fie anuntate cand trebuie sa suspende drepturile oamenilor pentru inca o tura de injectii din generatia noua, altfel nu functioneaza transmiterea de date biometrice prin IoT.

Solidarity Trial Vaccines aims to accelerate the evaluation of multiple promising candidate COVID-19 vaccines, contributing to the creation of a larger portfolio of vaccines needed to protect people from COVID-19 around the world. The trial has the additional potential to uncover second-generation vaccines with greater efficacy, conferring greater protection against variants of concern, offering longer duration of protection, and/or using needle-free routes of administration.


https://www.who.int/news/item/26-10-2021-who-statement-on-solidarity-trial-vaccines

Vaccinul-stampila e cea mai usoara modalitate de pecetluire pentru societatea digitala, nu mai e niciun motiv de fobie fata de ac si ser, cu atat mai vigilenti trebuie sa fie parintii si copiii instruiti.

Tehnologia vaccinului HEXAPRO (pro 6)

Vaccinul consta intr-un plasture mic care contine niste microace dizolvabile in piele. Aceasta metoda de insemnare cu moleculele mARN si puncte fluorescente de carbon este mult mai eficienta decat cea injectabila, pentru ca in piele sunt cele mai multe celule imunitare si se declanseaza o reactie imunitara mai puternica. Plasturele cu ace e facut la imprimanta 3D de la firma Carbon finantata de Hydra (apartine Adidas). Tehnologia se numeste HD-MAP. Alianta e de parere ca va da lovitura cu acest plasture care are 5000 de ace! Este deja la a treia generatie, producatorul australian Vaxxas zice are mai multe avantaje decat serul injectabil : „este eficient împotriva mai multor tulpini de COVID-19, nu necesita frigidere, o doza e ultrasuficienta, nu face buba si cel mai important, este autoadministrabil„. Epoca vaccinului trimis de IA cu drona la fereastra camerei e aici.

„Aceste rezultate sunt extrem de clare – vaccinarea prin HD-MAP produce răspunsuri imune mult mai puternice și mai protectoare împotriva COVID-19 în sisteme model decât prin intermediul acului sau seringii. Perspectiva de a avea un vaccin cu o singură doză, care ar putea fi ușor de distribuit și de autoadministrat, ar îmbunătăți foarte mult capacitățile de vaccinare împotriva pandemiilor la nivel mondial.”

HD-MAP are 5000 de proiecții microscopice care distribuie vaccinul în straturile epidermice și dermice superioare ale pielii, bogate în celule imunitare. Echipa a constatat că pielea oferă un răspuns protector mult mai bun decât injecțiile tradiționale în mușchi.

CEO Vaxxas, David L. Hoey, https://doi.org/10.1101/2021.05.30.446357

Vaccinul a fost deja testat pe soareci contra virusului digital transpus biologic „Sars-Cov-2” si pe oameni contra altor boli. Mai jos se vede pecetea fotografiata la microscopul electronic cu intensificare a culorilor plasturelui High-Density Microarray Patch (HD-MAP, anterior numit Nanopatch™) (verde) acoperit cu vaccin (galben):

Un alt studiu, condus de cercetători de la Universitatea din Queensland și [publicat în Science Advances https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.abj8065], a constatat că anticorpii la șoareci au fost de patruzeci de ori mai mari după ce două doze de vaccin COVID-19 au fost administrate prin intermediul unui plasture cutanat, în comparație cu dozele administrate prin ac.

Vaccinul-stampila este noul QR, inregistreaza in piele informatii despre pacient

„Este posibil ca într-o bună zi această abordare „invizibilă” să creeze noi posibilități de stocare a datelor, biosensibilitate și aplicații pentru vaccinuri care ar putea îmbunătăți modul în care se oferă îngrijiri medicale, în special în țările în curs de dezvoltare”

cercetător principal Robert Langer, PhD, profesor la Institutul David H. Koch al MIT (partener DARPA)

Punctele cuantice de carbon sunt compuse din nanocristale, care emit lumină în infraroșu (NIR) detectabilă de un smartphone special echipat. Testele efectuate cu ajutorul platformei au arătat că QD-urile livrate pe mostre de piele umană au fost încă fotodetectabile după cinci ani de expunere la lumina soarelui și au rămas detectabile timp de până la nouă luni atunci când au fost testate pe șobolani. Ca atare, fiabilitatea marcajului in piele de om se cunoaste. Ca o coincidenta, in multe locuri din lume a fost montat si se monteaza cu spor mobilier stradat de iluminat cu lumina in spectru infrarosu cu scanare umana, in proiecte de smart city care detecteaza orice miscare, alaturi de alti senzori. Piața dispozitivelor de scanare infraroșu merge bine pentru ca e esentiala in Marea Resetare. Spectroscopia IR în infraroșu este folosita la ilustrarea structurii corpurilor, identificarea și măsurarea particulelor în orice element gazos, solid sau lichid. În afară de organizațiile farmaceutice, tehnologia infraroșu se foloseste si in analiza alimentelor, detectarea insectelor, biotehnologia, analiza genetică și genomică, cercetarea proteomică, detectarea infracțiunilor și aplicarea în laboratoarele de criminalistică. Cu infrarosu administratorii de date pot sa citeasca direct din satelit cu mare precizie pe pielea unei bovine tatuate cu puncte quantum daca are sau nu vaccinul facut si cui apartine. Tehnologia este folosita de Microsoft pentru scanarea vegetatiei si terenurilor agricole din India la determinarea stadiului de vegetatie, umiditate si substante nutritive.

scaner infrarosu

Acest studiu a confirmat faptul că încorporarea vaccinului cu colorant în plasturii cu microace nu a afectat eficacitatea vaccinului sau capacitatea de a detecta colorantul

Ana Jaklenec, cercetător la Institutul Koch, MIT, link plasture cu microace infrarosu cu stocare de date

Acest „vaccin” vital (pentru IA) este necesar pt a crea o fișă medicală in blockchain „la pacient”. Variante si propuneri sunt mai multe, dar toate cu acelasi scop: contractul cu sistemul detectabil pe piele, la fel cu concurenta dintre producatori de droguri sau producatori de smartphone, alianta farmafia e de acord sa te portezi de la un distribuitor la altul, dar nu e de acord sa nu fii abonat. De ex. cercetătorii au dezvoltat acum un nou tip de punct cuantic pe bază de cupru, care emite lumină în spectrul infraroșu apropiat. Punctele au un diametru de aproximativ 4 nm și sunt încapsulate în microparticule biocompatibile medical si cosmetic (PMMC) care formează sfere cu un diametru de aproximativ 20 µm. Această încapsulare permite colorantului să rămână la locul său, sub piele, după ce a fost injectat. Colorantul poate fi administrat cu ajutorul unui plasture cu microace, la fel ca un tatuaj, mai degrabă decât cu ajutorul unei seringi și al unui ac tradiționale. Detectarea vaccinului cu micropuncte (si a ID ului pentru banca si ANAF, ori pentru a intra in scara blocului) este posibilă cu ajutorul unor smartphone-uri special adaptate care pot detecta fluorescența în infraroșu apropiat…asa cum acum se detecteaza QR-ul.

vaciinuri cu microace studiu

Prin utilizarea plasturilor cu microace, platforma de productie ar trebui să se asimileze cu ușurință în peisajul viitor al vaccinării… Deoarece aceste telefoane oferă putere de procesare la bord, aplicații pentru camere foto și module de camere foto ieftine pentru consumatori, am ales să adaptăm un smartphone existent pentru a permite imagistica NIR, în loc să construim un sistem de imagistică complet nou… credem că familiarizarea cu funcția acestor dispozitive va diminua curba de învățare pentru imagistica NIR într-un cadru de teren

https://www.genengnews.com/topics/drug-discovery/quantum-dots-deliver-vaccines-and-invisibly-encode-vaccination-history-in-skin/

Daca aceste vaccinuri vor fi obligatorii, si vor fi, nu numai pentru copii, pentru activarea certificatului de miscare, primirea venitului minim universal ca urmare a prabusirii controlate de IA a economiei, pentru servicii medicale etc., oamenii nu vor putea rabda pentru o mica stapiluta. Nu e vorba doar de designul QR ului de pe brat (ochi sau hexagrama), ci si de tipul de informatie mARN care se introduce in oameni. Pe mana dreapta punctele fluorescente, in celule luciferaza… si multe firme medicale private si de stat o sa le ofere la pachet cu conditia sa semnezi consimtamantul ala scris mic de tot pe cateva pagini cand te grabesti… poate chiar si bodyguarzii de la intrare,ori politia calare, ori o drona in parcare… e mai simplu decat un termometru digital, nu are butoane…

matrice simpla pe pielea cobaiului

https://t.me/s/vaivoua

2 comentarii

  1. Klaus Schwab Fake spune:

    Elveția testează un vaccin – plasture împotriva COVID:

    https://www.cotidianul.ro/elvetia-testeaza-un-vaccin-plasture-impotriva-covid/

    Apreciază

    1. Kanakidis spune:

      Multumim pentru informatii! Dumnezeu cu noi Intotdeauna is Pretutindeni!

      Apreciază

Lasă un comentariu